Szerintetek melyik a legjobb Muse dal?
Régen az Undisclosed Desires volt a kedvencem
Most inkább a Madness meg az Unintended
de jó a Plug in baby, Bliss, Feeling Good, stb is
Futurism mondanám...
de, mivel a legjobb volt a kérdés nem a kedvenc, Citizen Erased
Uprising
Supermassive Black Hole
szia! én már viszonylag régóta nagyon szeretem a Muse-t és egyre jobban az a véleményem róluk, hogy ahogy haladnak előre úgy írnak egy profibb és érettebb számokat / albumokat. ebből adódóan a régi albumaikat (Absolutionig) nem tartom annyira érettnek, ellenben hihetetlenül jók azok is. aztán kezdtek megkomolyodni, mind szövegileg és mind a zenék megkomponáltságában is, szépen lassan már elég széles stílusban letették a nevüket méghozzá kiváló minőségben. sokakkal ellentétben szerintem a legújabb Drones album mestermű.
mivel a kérdésed arra vonatkozik, hogy szerintem melyik a legjobb, zeneileg, szövegileg és szerkesztésben a legjobb akkor egyértelműen az Uprising-ot mondanám, amit szorosan követ a Dead Inside. emelett szerintem az igazán kiváló számaik még: Reapers, The Globalist, Psycho, Panic Station, Knights Of Cydonia, Stockholm Syndrome.
ha az lenne a kérdés, hogy melyik a kedvencem akkor pedig ezek:
Map Of The Problematique, Animals, Reapers (itt is :) ), Hoodoo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!