Melyik a legjobb zeneletöltő kliens?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Hosszútávon azon gondolkodom, hogy szeretném beszerezni a kedvenc albumaimat eredetiben, digitális formában.
iTunes-al kezdtem, de őszintén szólva nem szeretem a klienst... felrak minden vackot, egy csomó mindent futtat a háttérben, sokszor bugos, kényelmetlen az interfész, nem tetszik.
Hol érdemes felhalmozni a zenéket? Az Amazon tűnik még szimpatikusnak. Valami olyan egyszerű kliens kellene, mint a játékvilágban a steam. Megveszem, és a zene hozzákapcsolódik a felhasználómhoz, így belépés után BÁRMIKOR letölthetem azt.
2016. dec. 3. 10:39
1/4 anonim válasza:
Ahhoz, hogy az iTunes-t normálisan tudd használni kell egy Apple készülék, iPhone mondjuk. A Windows kliens számomra is egy sz@r... telefonon (iPhone) ilyennel nincs gond szerintem. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából nekem azért kellene (PC-re) kliens, hogy meglegyenek a zenék. Nem telefonra. :) Lehessen egy gyűjteményem. Nah az iTunes erre véleményem szerint alkalmatlan. iPhone-ra meg egyéb túlárazott termékeken lehet jó, de fele annyit se adnék ki érte, mint amennyibe kerül, mert nincs rá szükségem. :)
2016. dec. 4. 16:35
3/4 anonim válasza:
Tudod régen mink a magnó kazettákat gyűjtöttük, oszt mind ment a kukába, amikor rájössz, hogy youtube-ról bármit bármikor egy perc alatt letölthetsz vagy csak meghallgatod online, lementés nélkül
4/4 A kérdező kommentje:
Ha mindenki úgy gondolkodna mint te, akkor nem lenne mit hallgatni.
2016. dec. 11. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!