Mit gondoltok a The Unguided új énekeséről?
Elsőre nagyon sokkoló volt, főleg hogy a klipbe előtte végig mutogatták Rolandot :D Azt hittem, hogy csak valami vendég énekes a srác aztán kapott pár sort, de rá kellett jönni, hogy sajnos nem :/
Ha ezt a számot csak úgy random hallom XY előadótól azt mondom egész jó, de a TU-tól én is többet vártam volna.
Az előző énekes azt mondta, hogy neki a koncertezéssel van baja, mert nem akar annyit távol lenni a családtól. Szóval könnyen lehet, hogy az albumon ő is fog dolgozni attól.
Egyébként a Lust and loathingról szerintem a Phobos Grip az egyik legjobb szám amibe Roland nem is énekel szóval nem biztos, hogy nélküle vége az egésznek. A Nighttaker tény, hogy nem a legjobb számuk, de azért korábban is volt már amire azt mondtam, h hát ez annyira nem nyert meg. 23.-án jön ki a Daybreaker c. számuk én már nagyon kíváncsi vagyok rá, mert az már többet el fog árulni. Ha az is ilyen gyengébb eresztés lesz akkor lehet kezdeni félni :D Az album meg gondolom 2017 eleje/közepe amiből minden kiderül :)
Énis úgy voltam vele, és nagyon nem tetszik :( főleg hogy egyik kedvenc bandámról van szó! pont a srácoktól nem vártam ekkora csalódást. persze nem írom le őket de na ezt még szokni kell.
sose hanyagolnám őket egy csalódás miatt, csak félek a következő számoktól lásd stílusváltás a Sonic Syndicate háza táján :(
Nem sokan vagyunk akik ismerjük, illetve szeretjük őket :) Néha rákeresek, hogy egyáltalán ír-e ki valaki kérdést róluk, de eddig Te vagy az első:D Nekem korábban a Sonic Syndicate volt a kedvencem az eredeti felállással most a TU, így nekem is baromira csalódás ez ami van :(
Én azt mondom választhattak volna sokkal jobb énekest is, de látszik hogy főleg az vezérelte őket, hogy Jonathan nagyon jófej volt velük az utóbbi időbe és vitte a koncerteket Roland helyett, így szerintem kb. kötelezőnek érezték hogy bevegyék a bandába.
Nem is feltétlenül a váltással van bajom, mert pl. ha egy olyat választottak volna mint a Demotional énekese (nem tudom ismered-e) na őt el tudnám képzelni mint alternatívát. Jonathan fura... nem illik a képbe egyáltalán.
Az előző 3 albumot látatlanba előre megrendeltem, de ezt már nem fogom :/ Látatlanba biztosan nem max ha kiderül, hogy valami jót sikerült összehozniuk így is.
nem láttam még én se hasonló kérdést és nem is reménykedtem válaszban. akit ismerek rajongót vele sajna már nem vagyok beszélő viszonyban :( Sonic Syndicate volt nálam is a kedvenc és a sorsukat látom ismétlődni. igaz nálam a pohár is félig üres :D
persze hogy választhattak volna jobbat! én nem tudom annyira követni az eseményeket mert sose tanultam angolt suliba és németből van felsőfokúm. ismertem egy német fórumot ahol néha sztoriztak róluk és onnan vannak infóim.
több svéd egyúttest bírok! azt a bandát nem ismerem de rákeresek és megírom a tapasztalataimat :)
még sose rendeltem mert nemnagyon mertem belevágni :D de egyszer talán belevágok csak bátorság meg tőke kell hozzá
Kár ha nem beszélsz nagyon angolul elég jók a szövegeik pedig bár nem mindig egyértelmű/érthető.
https://www.youtube.com/watch?v=t58mOeA7YZc&feature=youtu.be
Ha esetleg nem láttad volna már kiraktak egy ilyet is a köv. számból. Ez nem rossz, bár itt is az a kérdés, hogy a tiszta ének milyen lesz, mert ugye a többiről tudjuk hogy jó.
Én is több svéd bandát bírok pl. a korábban említett Demotional is svéd.
Várom már nagyon a 23.-át baromi kíváncsi vagyok a Daybreakerre :D
megnéztem a Demotionalt és elég jók! köszi hogy megmutattad :)
ezt még nem is láttam de nagyon kúl a zene, csak a srác hangja ne tegye tönkre a jó alapot. vissza fogjuk mi még sírni a régi időket. pénteken többet fogunk tudni.
egyébként nincs kedved ismerkedni? :D
Na igen a pénteket én is várom :P
Hát ha privátba linkelsz face profilt mondjuk tőlem dumalhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!