Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » ByeAlex szerintetek tud...

ByeAlex szerintetek tud énekelni? Zeneileg mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
2016. dec. 6. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Igen😊 szerintem nagyon jól tud énekelni, tehetséges, emellett még jól is néz ki😊😍
2016. dec. 13. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
jol tud es eleg hyelyes is:)))
2016. dec. 13. 16:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. dec. 13. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nagyon tehetséges, jól tud énekelni, és álom pasi. <3
2016. dec. 13. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
A kinézetével alapvetően nem lenne gond, ha ez számít, de borzasztóan eltudja rondítani magát ezekkel a suttyó megjelenésekkel. A zenéje egyszerű, dilettáns, igénytelen. Énekhangilag megállja a helyét, ezen a szinten, de nem bíznám rá a Halleljuah című számot pld., egy ilyen egyszerűbb bandába elmenne énekesként, ha nem lenne ennyire semmitmondó, jellemtelen és igénytelen figura, mint ahogy itt Magyarországon már megszokhattuk. Frontemberjelölt, de mégse alkalmas rá, egy szegény ember Matt Bellamy-ja. Ami külföldön a Muse, a Bastille vagy az Arctic Monkeys, az itthon egy Byealex...
2016. dec. 17. 03:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, a felsoroltakat rossznak tartod? Szerintem a kinézet amúgy nem lényeg itt.
2016. dec. 17. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
96%
A felsorolt külföldieket nyílván nem azok lennének a referencia, de itt Magyarországon kevesek tudnak felnőni oda, mondjuk nekem akik tetszenek az a Vad Fruttik pld. Byealex nekem egy pózőr hatását kelti, nem hiteles, nincs mélysége. De ezzel nem is lenne még baj, őszintén nekem az Xfaktoros szereplése óta szúrja igazán a szemem az ő jelenléte, azóta látszik, hogy mennyire felszínes figura valójában (már csak ezért is mert egy ilyen műsorba képes elmenni), és mennyire nem az a kis visszahúzódó, ugyan egyszerű, de akár szerethető kis hipster énekes, dalszerző. A személyisége is unszimpatikus, oké, hogy egyenes és nyers a stílusa sokszor, de ha ezt következetesen az igényesség pártján állva csinálná, akkor szimpatizálnék vele... de így csak az ütközött ki, hogy egy rosszízlésű arcoskodó, mint mondjuk Havas Henrik :D. Jó, a magyar popiparba, főleg ebbe a növekvő médiától fertőzött, tehetségkutatós, showműsoros részébe még mindig legalább egy valamilyen figura, ez már egy óriási pozitívum a többeikhez képest az ő részére, azért is lehet róla írni, meg rá rezonálni, mert nem az a teljes érdektelenség és semlegesség, mint az "aranytorkú" popénekesnőink, vagy egy ilyen Puskás Peti.
2016. dec. 20. 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2016. dec. 20. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!