Vélemények az Epiphone LP Junior-ról?
Kezdő vagyok elektromos gitárok terén,
Legfőképp Punk-rock-ot játszanék rajta.
Úgy hallottam, jó ehhez a stílushoz (hisz Billie Joe is ilyet használ csak Gibson-ban... :D )
Olyan válaszokat nem kérnék, hogy "gagyi", "uszadékfa"
stb. Nem mindenkinek telik Gibsonra, meg Fenderre...
Köszönöm!
Mennyit szánnál rá? Még nem volt szerencsém juniorhoz de szerintem nagyon kispóroltak belőle mindent. Ha ajánlhatok mást akkor mondjuk egy johnsont keress. Az már volt a kezemben, meglepően jó és néha egész olcsón hozzá lehet jutni. Most csak egyet találtam:
32-ért egy junior, vagy szintén 32-ért egy special 2.
Használtan veszem és ez a 2 ajánlat lenne mert lealkudtam
Nem te érdeklődtél már hetekkel ezelőtt is az Epiphone Specialról?
Ha többen is írjuk/írtuk, hogy ezek a belépő szintű Epiphone-ok nem képviselnek túl nagy minőséget, akkor addig fogsz róluk kérdéseket feltenni, amíg azt a választ kapod, amit szeretnél?
Akkor meg kell venni kérdés nélkül. :)
3.
Pár hete én is épp egy Johnsont linkeltem a kérdezőnek, azt talán 30-ért árulták. Ezek se Gibsonok, de sokkal inkább, mint egy egy Junior vagy Special2.
3. vagyok.
Akkor nem csak nekem jutott eszembe:).
Én 25ért láttam nemrég johnsont.Tehát ha kivárod elöbb utóbb találsz olyat ami Neked megfizethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!