Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik stílusu zene mellett...

Melyik stílusu zene mellett döntenétek? Metal vagy Drum and Bass?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 12:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én metalos vagyok de felmerül a kérdés, hogy miért kéne dönteni? Azt hallgatsz amit akarsz.
2010. máj. 2. 19:44
 12/21 Thurston ***** válasza:

De magyarázd már meg, mi az, hogy nem illik össze??

Nem gondoltam, hogy ember lehet ennyire sötét...

2010. máj. 2. 19:46
 13/21 anonim ***** válasza:

Érdekes. Mi zenesuliban általában azokat "cikiztük", akik azt mondták, hogy nekik ez vagy az a műfaj nem jön be...

Hogy értsed: minden műfajban lehet izgalmas, újszerű és profi zenét csinálni, és ugyanúgy unalmas, sablonos, összecsapott vackot is. Ha valaki egy műfajt alapvetően kizár, az bezsűkült. És ennyi.

Nem tudom mi a szart akarsz ebből kihozni. Felteszem csak szimplán idióta vagy.

2010. máj. 2. 19:49
 14/21 Thurston ***** válasza:

"Hogy értsed: minden műfajban lehet izgalmas, újszerű és profi zenét csinálni, és ugyanúgy unalmas, sablonos, összecsapott vackot is."

Ezt most átfogalmazom úgy, hogy ne egy zenésznek, hanem csak mezei zenekedvelőnek szóljon:

Minden műfaj másféle hangulatot ad. Aki képes azt mondani, hogy ő csak ilyen meg olyan zenét hallgat, az feltehetően egy unalmas, egyszerű és sivár lelkületű ember.

2010. máj. 2. 19:51
 15/21 A kérdező kommentje:

Akkor jó! Már értem hogy mit is akarok!

Téma lezárva!

2010. máj. 2. 20:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt szeretem,és ostobaság kirekeszteni egyiket a másik javára, az egyik egy főleg gitár centrikus dolog,a másik meg dobzene. Mindkettőben eszelős ritmusok,és agybaverősen zúzós hangzás is fellelhető, bár szerintem Drum'n bass nagyobbat ver dobhártyában, már ami az undergorundos dolgokat illeti,nem a lightos dolgokra kell gondolni. CSak másra való a két zene. Drum n basst inkább mozgásban tevékenyen jó hallgatni, Rock zene meg inkább utazás közban vagy átlagos zenehallgatásban jó
2010. szept. 13. 06:25
 17/21 anonim ***** válasza:
hallgass rappet
2010. szept. 26. 21:47
 18/21 A kérdező kommentje:
Mostanában azt hallgatok!
2010. szept. 27. 10:20
 19/21 anonim ***** válasza:
helyes :)
2010. szept. 28. 21:13
 20/21 anonim válasza:

én inkább metált hallgatnék. a dnb nekem nem jön be, ahogy elektronikus zene se.

de ha te mindkettőt szereted, akkor nyugodtan hallgasd mindkettőt, senki nem szólhat bele!

2011. júl. 17. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!