Melyik stílusu zene mellett döntenétek? Metal vagy Drum and Bass?
De magyarázd már meg, mi az, hogy nem illik össze??
Nem gondoltam, hogy ember lehet ennyire sötét...
Érdekes. Mi zenesuliban általában azokat "cikiztük", akik azt mondták, hogy nekik ez vagy az a műfaj nem jön be...
Hogy értsed: minden műfajban lehet izgalmas, újszerű és profi zenét csinálni, és ugyanúgy unalmas, sablonos, összecsapott vackot is. Ha valaki egy műfajt alapvetően kizár, az bezsűkült. És ennyi.
Nem tudom mi a szart akarsz ebből kihozni. Felteszem csak szimplán idióta vagy.
"Hogy értsed: minden műfajban lehet izgalmas, újszerű és profi zenét csinálni, és ugyanúgy unalmas, sablonos, összecsapott vackot is."
Ezt most átfogalmazom úgy, hogy ne egy zenésznek, hanem csak mezei zenekedvelőnek szóljon:
Minden műfaj másféle hangulatot ad. Aki képes azt mondani, hogy ő csak ilyen meg olyan zenét hallgat, az feltehetően egy unalmas, egyszerű és sivár lelkületű ember.
Akkor jó! Már értem hogy mit is akarok!
Téma lezárva!
én inkább metált hallgatnék. a dnb nekem nem jön be, ahogy elektronikus zene se.
de ha te mindkettőt szereted, akkor nyugodtan hallgasd mindkettőt, senki nem szólhat bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!