Milyen fej/fülhallgatót ajánlotok?
Sennheiser-t jónak mondják,az ára egy kicsit sok
10-20 ezer ft között keresnék,zene hallgatásra kellene csak
ha lehet olyan írjon akinek van /vagy használt
Hát barátom nekem teljesen megfelet anno a Skullcandynek a standard 3500 Ft-os fülsese lifetime garanciával. Amit még tudok ajánlani, a Sonynak van egy még 10000 Ft alatti fülese, és szeritem tök jól szól. Nem tudom milyenek az igényeid, szerintem nem feltétlen kell egy 20k-a fülessel kezdeni, mert annyival nem jobb mint amennyivel drágább, de lehet jókat persze abban az árkategóriában is. Nagyon nem lőhetsz mellé. AKG, Sony, Skullcandy, Pioneer ezeket ajánlom. Sennheiser-t én nem szeretem annyira.
Szóval nem tudo mennyire akarsz profit venni, de nem nagyon tudsz abban az árkategóriában mellélőni. Bemész a boltba, kinézel egyet, és megveszed.
Ha még nem vetted meg akkor jól jártál. Elnézést az előzőktől, de nem igazán vannak otthon fejhallgatókban.
Kedves kérdező, A sennheiser jó fejhallgatókat csinál, de ár/érték arányban nagyon el van szállva, nem éri meg ebben az árkategóriában egyáltalán.
10e ft körül Superlux HD681 EVO a legjobb vétel, vagy nézegesd a takstar-okat.
Picit többért Omnitronic SHP-600.
De azért alapvetően nem mindegy hogy zárt/nyitott/félnyitott fejest akarsz, és egyéb dolgok.
Omnitronicom már volt, az igen jó cucc, a Superlux csak kölcsönbe járt nálam, de nagyon tetszett.
Közel a 20e-hez egy AKG k92-őt vennék személy szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!