Milyen fülhallgatót ajánlotok?
Maximum 4500 Ft szánnék ra, szóval ebből kellene kihozni a legjobbat :)
Ami fontos:
- Szépen szóljon
_ A kábelje legyen nagyon strapabíró (mivel mindennap utazásnál akarom használni, póló alatt elvezetve a nyakhoz)
Heló!
Eléggé oda kell figyelni az ilyen árkategóriájú termékekre.
Én a helyedben vennék egy SONY MDR-EX10-et, ez kb. 2500 ft körül van. Aztán ha elhazsnálódik, megitn egyet...
Bűr igazából fjehallgatót javasolnék. Én is azt használom, igaz, hogy nem lehet kis helyre eltenni, vagy zsebre rakni - amitől be is hal a fülhallgató, igen mahar -, de sokkal jobb a hangzása, és strapabíróbb.
komolyan kicserélik???
én nem akarom gyűrni csak póló alatt elvezetni fülbe
és a sony fülesek milyenek?
Jók. Ebben az árkategóriában nincs nagy különbség. Az 500-800 ft-osak elég vackok, de 2000-től 4000-ig nincs túl nagy különbség.
Kicserélik, de azért nem mindig! Szóval ha látszik, hogy te rongáltad meg, akkor nem cserélik be. Szóval nem árt rákérdezni, hogy ajótállás mire vonatkozik - de nagy eséllyel csak a gyári hibára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!