A media marktban szeretnék max 5ezerért egy fülhallgatót venni. Melyiket/Milyet ajánlotok max 5 ezerig?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 17:44
1/8 anonim válasza:
én vettem 4500-ért skullcandyt. érv mellette: nagyon-nagyon szép hangzása van és egy skullcandyért 4500 nem pénz. viszont 2 hónap alatt elromlott, kicseréltem egy ugyanolyan skullcandyre, az másfél hét után halt meg.. de lehet csak én voltam szerencsétlen. aztán vettem hatezerért egy sonyt ez kevésbé hangos, de jónak igérkezik.
3/8 anonim válasza:
Én Sennheiserre esküszöm.
Szerintem azt is vedd majd figyelembe, hogy mennyire tartós, hogy van kidolgozva a Jack-dugó környékén.
4/8 anonim válasza:
Szerintem a maxell füles se rossz 1200-ért
5/8 anonim válasza:
Sony magasan a legjobb. Vannak 4-5 ezerért szépek, jók, jól szólnak.
6/8 Reggae válasza:
Maxell-t véletlenül se!!! Jó márka, de semmi köze a fülhallgatókhoz!
7/8 anonim válasza:
Nekem a Sennheiser vált be,3000 ft környékén veszem,elég jó a hangzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!