Mért hiszik azt az emberek, hogy a metál a sátán zenéje?
de egy egész zenemufajjal szemben korlátoltak? mert oké, olyan egyuttesek mint pl Cannibal corps meg hasonlók ezek lehet hogy nem tetszenek valkinek, valaki esetleg még sátánistaságot is belebeszél, oké... de a metálba tartozik pl a szinfunikus metál, ami nem hogy horgos, de operahangzású, legtobbszor még vallásos is, vagy a NU metal, ami a repp és a metál hangzás otvozete, pl Linkin Park, tudtommal az se túl sátánista.
pár ismertebb Marilyn Manson számra már ugranak(tapasztalva van) Slipknotról nem is beszélve, de a kedvencem, mikor azt mondják hogy ´´nem hogy hallgatnál ehelyett a szar helyett Skrillexet/Justin Bíbert´´ ezektol sírok a nevetéstol már tényleg :D
Az is lehet, hogy nem nagyon ismer téged a srác, csak annyit tud rólad, hogy szereted a metált és akkor poénkodott egyet, hogy beszélgetést kezdeményezzen. Te meg biztos túlreagáltad.
De persze könnyen lehet, hogy ennyire korlátolt a csóka, nem lennék meglepve.
Mindegyik stílusban vannak építő jellegű zenék, de vannak romboló hatásúak is, legyen az metál, rap, vagy pop vagy akármi más. Én is a metált kedvelem és sok építő jellegű, őszinte vallomású zene van köztük.
Osztálytársadnak meg mondd meg, ha már ő is ezek szerint keresztény, gondolom én, hogy a Bibliába is benne van, ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. Másokra ezt-azt mondani marha könnyű. Nem az lesz a mérvadó a legvégén, hogy mit hallgattál, hanem hogy mit tettél és hogy mi volt a szívedben az emberek iránt. Legalábbis nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!