Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mért van az, hogy ennyire tág...

Mért van az, hogy ennyire tág fogalom a nu metál?

Figyelt kérdés
Ugyebár a nu metál azt jelenti,hogy a metál zene és az elektronikus zene vagy/és repp ötvözve van, ezt értem,de ez a fogalom miért annyira tág hogy ide tartozik egy Linkin Park-waitinh for a light that never comes, amiben nem is tűnik fel a metál, inkább csak a repp , de idr tartozik a slipknot-Heretic anthem is ami hát "enyhén" metalcore meg ilyenek? Nem lenne egyszerűbb több kategóriára osztani a nu metált? pl hard nu metal meg ilyenek
2016. nov. 21. 06:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert ennyi erővel lassan minden számnak külön műfajt lehetne adni és azon vitáznának az emberek hogy ez a szám most nuhaxglitchmetalstep vagy nuhaxglitchmetalhop.
2016. nov. 21. 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Tág fogalom, de van bennük közös, nekem speciel mind a kettő zenekartól van néhány kedvenc. Amúgy a Linkin-nél szerintem az igazi nu metal korszak az elején volt a hybrid theory-nál, az újak szerintem már nem azok az igazi nyers eredeti nu metal muzsikák. De ez csak az én véleményem.
2016. nov. 21. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:
nem szeretem a metált, de az elsőnek említett számot ismerem, azt hiszem Steve Aoki is közrejátszott benne, ő meg elektronikus zenét csinál, így végülis érthető hogy oda lett sorolva
2016. nov. 21. 11:05
 4/4 A kérdező kommentje:
1.Értem mire gomdolsz , de szerintem egy metalcore szám, amiben van elektromos zene, az mondjuk lehetne nu metalcore, ami meg ilyen LP-s waiting for a light vagy in the end az meg lehetne csak sima nu metal
2016. nov. 21. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!