Csak engem idegesít, hogy a rockot és a metált tartják kártékony zenei műfajnak egyesek, miközben a pop, rap hip-hop, electro, stb. zenék klipjeinek 90°%-a csöcs és fenékmutogatás, drogozás, pénzzel való kérkedés?
Figyelt kérdés
Csak engem idegesít, hogy a tudatlan emberek lenézik a metált, meg a rockzenét, hogy az milyen erőszakos, meg sátánista, meg ilyenek, miközben a pop,rap hip-hop, electro, stb. zenék klipjeinek 90°%-a csöcs és fenékmutogatás, drogozás, pénzzel való kérkedés? 100 rock számból van 2-3ban erotika, az se eltúlzott, és indokolt. Én úgy veszem észre, hogy ma már csak ezzel tudják bevonzani a nézőket, és a mai modern számoknak csak kis része szól is valamiről, vagy legalább egyedi.2016. nov. 20. 20:49
1/6 anonim válasza:
Kritizálod az általánosítókat, miközben te is csak egy nagy általánosító vagy. Semmivel sem vagy jobb náluk.
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy általánosítás, de legalább igaz.
2016. nov. 20. 21:15
3/6 anonim válasza:
amúgy meg nem mindegy mi megy a klipben? vannak akiket nem érdekel a klip, csak a zenét hallgatják...
4/6 anonim válasza:
Csak annyira igaz, mint az az általánosítás, ami ellen szót emeltél.
A probléma nem a stílusokkal van, hanem a tartalommal. A Tankcsapda: Be vagyok rúgva pl. miről szól? Ha úgy nézzük, egy alkoholizmust propagáló, szexista szám. A Black Sabbath - Snowblind miről is szól? Rammsteintől a Pussy vajon miről szól?
Bőven vannak minden stílusban tabunak számító témákat feldolgozó alkotások. Közülük van, ami igénytelen, és van, ami kifejezetten igényes. Meg persze vannak, amikben semmi megbotránkoztató nincs. Ez nem stílustól függ.
5/6 anonim válasza:
"Lehet hogyàltalànosìtàsdelegalàbb igaz."
pont annyira mint a te àltalad védelmezett zenére.
6/6 anonim válasza:
ez oké, általánosítás, mert tényleg van igényes hiphop, rap, electro, stb., de a twerkelős, seggéscsöcsvillantós, suttyó, igénytelen zenét tényleg elég gáz, hogy magasztalják, meg az úgy elfogadott társadalmilag, de a metált meg kártékonynak tartják, pedig sokszor tnaulságos számaik vannak. úgyhogy valamelyest osztom, ne mondja már senki, hogy rihanna, aki megalázza a rajongóit folyamatosan jobb ember, mint egy olyan metálzenész, aki összexarja magát attól, hogy ennyien szeretik az ő zenéjét, és ennyien elmennek a koncertjeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!