Ez az elektromos gitár jó? Vélemények?
egy vintage tremolót kb ilyen szinten érdemes használni, de ha ezt a gitárt megtépi így, utána hangolhatja egész nap :D
Értem én hogy pont erről beszélünk, de ha aki használt már vintage vibratos gitárt, az tudja, hogy a Fender is el fog hangolódni HA tényleg nyúzod. Normál híd, normál hangolókulcsokkal.
És egy olcsó SEM hangolódik el, ha nincsenek komoly gondjai. Egy 20ezer forintos hulladék biztos nem fogja tartani a hangolást, de ha egy átlag középkategóriás gitár tremolózóás miatt elhangolódok, ott elhiheted hogy nem a tremoló minősége miatt van :D
Én azt tapasztaltam, hogy a vintage tremolósok ha elhangolódnak, annak többnyire nem a híd az oka, inkább a húr szorul pl. a nyeregben, vagy a húrvezetőknél, esetleg kulcsok engednek. Azon a hídon nem igazán tud mi rossz lenni, annyira primitív szerkezet.
Nyilván nem való olyasmire, amire a Floyd igen, inkább csak ilyesmire:
https://www.youtube.com/watch?v=i5sqJNFFwqc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!