Mért akar mindenki gitározni?
Elmondom neked, hogy én miért szeretnék gitározni.
Kicsi koromtól fogva jártam zeneiskolába, egész pontosan 6 éven keresztül, zongorát tanultam. És őszintén? Utáltam! Ma már rájöttem, nem a zongorával volt bajom, hanem magával a zeneiskolába. Nem voltak barátaim, a szolfézst nem értettem és untam, gyűlöltem hangversenyen szerepelni, és hogy olyan darabokat kell játszani, amik nem tetszenek. Szívemből megutáltam.
Pedig a zongora valóban fantasztikus hangszer. De.
Nem tudod elvinni sehova, a gitárral ellenben kiülhetsz a kertbe, viheted nyaralásra, a tábortűzi gitározásról még nem is beszéltem, ahol ismert dalokat énekelhetünk együtt.
Nem mondom, hogy gitározni könnyebb, mert nem igaz. Minden hangszernek megvannak a nehézségei. De talán rövidebb idő alatt eljutsz odáig, hogy bár még nagyon-nagyon alacsony szinten vagy, mégis el kísérni tudsz egy dalt.
nem tudom mások miért, de én azért gitározok és nem zongorázok, mert a zongorán nem tudok metálkodni:') bár eredetileg dobolni akartam, de a gitár olcsóbb megoldás volt
amúgy szerintem a legtöbben azért, mert könnyűzenét hallgat az emberek 99,9%-a és ebben a zongora csak néha jön elő, akkor sem üt olyan nagyot mint egy gitárszóló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!