Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen könyveket, vagy akár...

Milyen könyveket, vagy akár blogokat, videókat tudnátok nekem ajánlani, ahonnan egy kezdő meg tud tanulni gitározni?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni akusztikus gitáron játszani, majd később elektromoson is, de sajnos a közvetlen közelemben nincs gitár oktatás, így valami online lehetőség jöhet csak számításba! Van valami konkrét letölthető, vagy akár megvásárolható könyv, ami tényleg az alapoktól tanít meg valakit gitározni? Vagy esetleg valami videóportál, ahol található teljes tutorial, ilyesmi?

2014. ápr. 24. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/user/martyzsongs

Itt kezdőtől haladó szintig találsz mindenféle számot. Jól magyaráz a srác, érthetően fogalmaz, és nem bonyolítja túl a dolgokat.

Használható, az alapoktól kezdő csatornát, könyvet, vagy site-ot még nem találtam. Egyből a mélyvízbe ugrottam, és addig szívattam magam Martyz tutorialjaival, amíg meg nem tanultam a számokat. Innen-onnan összetudtam szedegetbu hasznos infókat, tanácsokat, de nem sokat segítettek.

2014. ápr. 24. 22:21
 2/3 anonim ***** válasza:

*szedegetni

Ennyit a spicces Gyakorizásról. Elnézést. :)

2014. ápr. 25. 07:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, ez a csatorna tényleg jó, biztosan használni fogom!:)
2014. ápr. 25. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!