K-pop fanok! Voltatok már a kedvenc bandáitok kocertjén?
Ha igen, melyik országban és mikor? Mennyibe került a jegy? A színpad közelében voltatok vagy hátul? Azt meg sem kérdezem, hogy milyen volt, mert biztos nagyon jó:D
Én nagyon szeretnék egyszer eljutni egy BTS,Got7,Exo és BigBang koncertre. De leginkább Bts-re:D
15/L
Voltam :3 A legeslegkedvencebb bandám a B.A.P és hát muszáj volt koncertre mennem.
Idén voltam májusban Milánóban. Nekem Vip jegyem volt az volt 60 körül (ebbe beletartozott a korai bejutás, pacsi + egy tag által dedikált album) A sima amúgy 15 000 volt, de csak itt ( máshol 20 körül)
Így elől voltam az első sorban :D Úgyhogy mindent nagyon jól láttam és még a zászlót is feldobtam.
Voltam ezenkívül VIXX-en itt Magyarországon, ami 20.000 volt. Ott normál jegyem volt és elég jó helyen voltam. Nem hátul, közepétől előrébb jóval. De nem az első sorok.
Boys Republicon is voltam itt :D 12 volt a jegy ott is jó helyem volt. Oldalt álltunk magasabb részen. Közepátől kicsit előrébb.
Block b-reis tervezek menni :D Aztán ha jön még valaki az se kizárt hogy megyek (ha szeretem az együttest persze) De elsősorba megint B.A.P-re gyűjtök, hátha jönnek a közelbe :)
Te is biztos majd el fogsz jutni a kedvenceid koncertjére :D
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!