Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyek a kedvenc k-pop bandáitok?

Melyek a kedvenc k-pop bandáitok?

Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc bandátok, a kedvenc számotok, és a kedvenc tagotok? ^(≥.≤)^

2014. ápr. 6. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:

B.A.P - Badman, Warrior, Bangx2, Angel és még sok más - talán Yongguk, de mindannyiukat nagyon szeretem^^

EXO - MAMA, let out the beast, growl stb. - Luhan, Baekhyun meg a többiek, kedvenc ship: HunHan^^

SHINee - Fire, obsession, excuse me miss, ring ding dong, nightmare,replay, lucifer stb. - Jonghyun, Taemin, Key és másodikhelyen a Minho és Onew^^

Topp Dogg - Open the door, cigarette - A-Tom, Hansol, P-Goon stb.

GOT7 - girls,girls,girls, Like it stb igazából az egész album:D - Jackson, Mark, BamBam

Ők a Top 5^^ Egyszerűen lehetetlen csak egy kedvnc számot tagot választani>.<

2014. ápr. 8. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:

BEAST másnéven B2ST imáááádom őket ^^  az összes számukat imádom :) ez nem vicc :D de a legkedvencebbjeim a Beautiful Night, Shadow, You, Shock :) A Kedvencem Gikwang    ^^ <3

Most nagy Teen Top fan lettem :) Úgyhogy a koncertjükre is megyek ;) tőlük a Rocking, a Crazy és a Miss Right a kedvencem :) Kedvencem: Chunji és L.Joe :)

De még szeretem a B.A.P, MBLAQ, U-KISS bandákat is ^^

2014. ápr. 9. 19:09
 3/4 SzMo99 válasza:

Exo-MAMA, Wolf, Black Pearl meg még egy csomó más számuk :)- Kris és Sehun az abszolút favoritok.

F(x)- NU ABO, Rum Pum Pum, No More stb- Krystal <3

Big Bang- Haru Haru, Fantastic Baby, LaLaLa stb. - T.O.P olyan jól rappel imádom a hangját :)

Beast- Breath avagy Soom, Shadow Fiction- Dongwoon

SuJu- Bonamana, Mr.Simple, Superman- Heechul, Ryeowook és Donghae

Nekem ez a top 5.

2014. máj. 3. 12:04
 4/4 Noémi4000 ***** válasza:
Block b ^^
2014. jún. 15. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!