Trónok Harca rajongók, mondanátok véleményt?
Figyelt kérdés
Kifejezeten rajongoi célból, készítettem egy amatőr rap számot Trónok Harcáról, és elsősorba fanoktól szeretnék véleményt kérni, hogy mennyire lett rossz? nem stúdió munka, nem vagyok profi, még egyszer mondom csak hobbi célból jött létre.
https://www.youtube.com/watch?v=qvQeMjoUHd0
2016. nov. 10. 17:18
1/5 A kérdező kommentje:
2016. nov. 10. 17:19
2/5 anonim válasza:
Nem mondtad, hogy csak pozitív véleményt írhatok ezért: maga a zene és a képek jók. De miért kellett ennyi effektet tenni a képekre? Így ez elrontja. Már megnéztem minden évadád, szeretem a trónok harcát. De egy zöld Daenerys vagy kék Jon kicsit sok.
3/5 A kérdező kommentje:
Én se szívesen "színeztem el" de reméltem így nem tiltják majd le, csak is ez miatt csináltam.
2016. nov. 10. 18:16
4/5 anonim válasza:
Így már ertem. Amúgy nem óvodás vagyok, nem a "színezést" használtam.
5/5 anonim válasza:
Szerintem jó lett, nyomtam egy lájkot meg kommentelek egy pozitívat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!