Egy kezdő gitárosnak mennyire tűnik fel a különbség a "D" és "C" profil között? + 1-2 kérdés lent?
Melyiket ajánlanátok?
Mi a különbség a HSS RW és RW között?
azta, hogy felment a Bullet ára...utoljára 25900-ért láttam boltban :D
személy szerint először is kipróbálnám, hogy melyik profilú nyak kényelmes neked. nincsenek írott szabályok, mindenkinek más kényelmes.
érdemes átgondolni, hogy:
-milyen stílusú zenét szeretnél inkább játszani
-mennyit költenél rá (látom 71-72 is menne)
én a helyedben hagynám az új gitárokat, és 70-ért vennék egy használt Squier standard-ot ha stratocasteres karakterre vágysz, vagy egy használt Ibanez 350, vagy 370-eset, ezeket is 65-80 között árulják, még a koreai szériákat is, holott 150 volt újan. itt ugye 24 bund-dal garázdálkodhatsz. ezek jóval sportosabb, vékony nyakú hangszerek, inkább rock-metálhoz.
a HSS humbucker-single-single, tehát a pick upokat jelzi, hogy dupla, vagy szimpla-e.
személy szerint nem sokallok 150.000-es koreai ibanezt 65-ért :)
ha 10-15ezren vacillálsz, akkor felesleges volt az egész első válaszom. igazából én is a saját káromon tanultam vagy 20 évig, szóval hajrá :D
ha nem 22 bundos lenne, azonnal venném:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!