Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szeretik ennyien a...

Miért szeretik ennyien a Skillet-et?

Figyelt kérdés
Nem értem, hiszen egy nyávogás nem metál nem is alternatív rock? B(!#)zi banda...

2016. nov. 8. 21:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
VIVA LA RAP!!!!!!!!!
2016. dec. 3. 21:02
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
jóvan sírjál már még. fogadd el, mindenkinek más az ízlése. nem is tudom mi a fszt gondolsz, megkövezel mindenkit aki nem metált hallgat? igazad van, én kérek elnézést, hogy más az ízlésem mint neked :(
2016. dec. 3. 21:39
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Én igen is metalt hallgatok, de ettől függetlenül elismerem, hogy nem csak ez a műfaj létezik, és a Skillet zenéjét is ugyanúgy szívesen meghallgatom, és ugyanakkora élvezettel tomboltam a tegnapi koncertjükön is. Aki látta őket élőben, tudja, miről is szól ez.

A pop nem rock felszólaláshoz annyit fűznék hozzá, hogy miért ne ötvöződhetnének a műfajok. Van pl szimfonikus metál is amit szívesen elhallgatok, erre akkor mondjuk rá, hogy annak sincs létjogosultsága mert a metál nem szimfonikus?

A skilletnek a zenéje pedig őszinte, amit csinálnak szívből csinálják, adják elő, elég a szövegeiket megnézni. És zeneileg is rendben vannak, többféle különböző hangszert is kombinálnak, és igen, esetleg poposabb elektronikus elemek is előfordulnak, de mit is számít ez, ha a végeredmény jól hangzik? De a csőlátású emberek, akiknek csak egyfajta szűk rétegű zene létezik, úgyse érti ezt meg.

2016. dec. 4. 18:26
 24/27 anonim válasza:
100%
Hogy te mekkora egy agyatlan f a sz kalap vagy:D amugy úgy hallottam hogy a tescoban olcsó a kötél.... vehetnél egyet.
2017. jan. 29. 22:00
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért...de én hallgatok metált. Meg Skilletet is... és amúgy is... hol mondták, hogy metál banda?? Mert nem azok. A Skillet egy olyan keresztény rockbanda, aminek a számai nagyon-nagyon sok embert megérintenek, átsegítenek nehéz időszakokon. Például ott van a Rise albumuk: az egész arról szól, hogy egy tini min megy keresztül, amikor felnőtté válik. Ha nem hiszel nekem, javaslom olvass utána a Sick of it és a Rise című számuknak, vagy olvass el egy pár kommentet mondjuk egy Last night alatt, és talán megérted...

Amúgy csak a metál lehet jó, vagy mi? És attól még, hogy neked nem tetszik, miért is kell leb:)zizni őket?

2017. márc. 9. 21:19
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül te vagy az, aki nyávog
2017. aug. 24. 15:45
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom... Talán mert borzasztó jó a zenéjük? :D
2021. ápr. 19. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!