Miért szeretik ennyien a Skillet-et?
Én igen is metalt hallgatok, de ettől függetlenül elismerem, hogy nem csak ez a műfaj létezik, és a Skillet zenéjét is ugyanúgy szívesen meghallgatom, és ugyanakkora élvezettel tomboltam a tegnapi koncertjükön is. Aki látta őket élőben, tudja, miről is szól ez.
A pop nem rock felszólaláshoz annyit fűznék hozzá, hogy miért ne ötvöződhetnének a műfajok. Van pl szimfonikus metál is amit szívesen elhallgatok, erre akkor mondjuk rá, hogy annak sincs létjogosultsága mert a metál nem szimfonikus?
A skilletnek a zenéje pedig őszinte, amit csinálnak szívből csinálják, adják elő, elég a szövegeiket megnézni. És zeneileg is rendben vannak, többféle különböző hangszert is kombinálnak, és igen, esetleg poposabb elektronikus elemek is előfordulnak, de mit is számít ez, ha a végeredmény jól hangzik? De a csőlátású emberek, akiknek csak egyfajta szűk rétegű zene létezik, úgyse érti ezt meg.
Már nem azért...de én hallgatok metált. Meg Skilletet is... és amúgy is... hol mondták, hogy metál banda?? Mert nem azok. A Skillet egy olyan keresztény rockbanda, aminek a számai nagyon-nagyon sok embert megérintenek, átsegítenek nehéz időszakokon. Például ott van a Rise albumuk: az egész arról szól, hogy egy tini min megy keresztül, amikor felnőtté válik. Ha nem hiszel nekem, javaslom olvass utána a Sick of it és a Rise című számuknak, vagy olvass el egy pár kommentet mondjuk egy Last night alatt, és talán megérted...
Amúgy csak a metál lehet jó, vagy mi? És attól még, hogy neked nem tetszik, miért is kell leb:)zizni őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!