Melyik az a rock/metal banda amelyik nem ugymond satanista?
Regeteg ilyen zenekar van, állítom, hogy több, mint sátánista. A rock és a metál nem egyenlő ezzel.
Amon Amarth, Avantasia, Alvin és a Mókusok, Ad Astra, Amigod, Alcohol, Candlelight, Depresszió, Eluveitie, Ensiferum, Evanescence, Dragonforce, régi Fall Out Boy, Five Finger Death Punch, Guns N Roses, Green Day, Helloween, Iron Maiden, Korn, Korpiklaani, Leander Rising, Leander Kills, Metallica, Niburta, Noa Rock, Oomph!, Obstruction, Offspring, P. Mobil, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Rómeó Vérzik, Salvus, Skillet, Storm, Saxon, Tankcsapda, Twister, Wisdom, Fekete Sereg, Russkaja, Sabaton, Iced Earth, Kataklysm, Road, Moby Dick.
Könnyebb lenne felsorolni azokat, amelyik sátánista.
A rock és metál zene nagyon elhanyagolhatóan kis része foglalkozik sátánizmussal.
Van keresztény Black Metal is :)
Azok a Bibliáról énekelnek, meg hogy Jézus szeret.
De a legtöbb Black Metal pogány, ősi, népi eredetűek és nem sátánisták. De van kifejezetten sátánista black metal is.
A hétszűnyű kapanyányi monyókról szóló black metál is és vannak vikingek hódításairól szóló dalokat, meg kocsmadalokat énekelnek meg. :)
Asking Alexandria (az metalcore de ha így folytatja country lesz)
I see Stars
down & dirty
de amúgy szerintem az ilyen bandák 90% nem is sátánista csak a hírverésért csinálják mint Manson.
eagles of deth metal (ennek a koncertjén volt a párizsi terror támadás, de egyépként ők abszólút nem a sátánista kategória)
A Black metálon kívül szinte egyik sem sátánista (én a Death metált is kerülöm).
És #4, akikre te gondolsz, azthiszem White Metal-nak hívják, de nem vagyok benne biztos
Keresztény black metál - jót röhögtem.
Keresztény white metál a Stryper, ami egy nagyon-nagyon kitűnő jó zenekar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!