Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik az a rock/metal banda...

Melyik az a rock/metal banda amelyik nem ugymond satanista?

Figyelt kérdés
ugy ertem nincs a szovegbe h a demon a baratom s ilyenek
2016. nov. 6. 09:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Regeteg ilyen zenekar van, állítom, hogy több, mint sátánista. A rock és a metál nem egyenlő ezzel.

Amon Amarth, Avantasia, Alvin és a Mókusok, Ad Astra, Amigod, Alcohol, Candlelight, Depresszió, Eluveitie, Ensiferum, Evanescence, Dragonforce, régi Fall Out Boy, Five Finger Death Punch, Guns N Roses, Green Day, Helloween, Iron Maiden, Korn, Korpiklaani, Leander Rising, Leander Kills, Metallica, Niburta, Noa Rock, Oomph!, Obstruction, Offspring, P. Mobil, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Rómeó Vérzik, Salvus, Skillet, Storm, Saxon, Tankcsapda, Twister, Wisdom, Fekete Sereg, Russkaja, Sabaton, Iced Earth, Kataklysm, Road, Moby Dick.

2016. nov. 6. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A nagy részük nem az... Ha a black metalt kerülöd, akkor a nagy részüket már ki is szűrted.
2016. nov. 6. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Könnyebb lenne felsorolni azokat, amelyik sátánista.

A rock és metál zene nagyon elhanyagolhatóan kis része foglalkozik sátánizmussal.

2016. nov. 6. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Van keresztény Black Metal is :)

Azok a Bibliáról énekelnek, meg hogy Jézus szeret.

De a legtöbb Black Metal pogány, ősi, népi eredetűek és nem sátánisták. De van kifejezetten sátánista black metal is.

A hétszűnyű kapanyányi monyókról szóló black metál is és vannak vikingek hódításairól szóló dalokat, meg kocsmadalokat énekelnek meg. :)

2016. nov. 6. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Asking Alexandria (az metalcore de ha így folytatja country lesz)

I see Stars

down & dirty

de amúgy szerintem az ilyen bandák 90% nem is sátánista csak a hírverésért csinálják mint Manson.

eagles of deth metal (ennek a koncertjén volt a párizsi terror támadás, de egyépként ők abszólút nem a sátánista kategória)

2016. nov. 6. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A Black metálon kívül szinte egyik sem sátánista (én a Death metált is kerülöm).

És #4, akikre te gondolsz, azthiszem White Metal-nak hívják, de nem vagyok benne biztos

2016. nov. 7. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Google a barátod! [link]
2016. nov. 8. 06:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Keresztény black metál - jót röhögtem.

Keresztény white metál a Stryper, ami egy nagyon-nagyon kitűnő jó zenekar

2016. nov. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!