Melyik rapert neveznétek a "magyar Eminemnek"?
Figyelt kérdés
Sziasztok tudnatok mondani olyan kaliberu rapert mint Eminem, aki magyar? Hasonlo zenet csinal stb koszi!2016. nov. 4. 22:40
1/11 anonim válasza:
Egyik sem... még csak a lábát sem csókolgathatnák..
2/11 anonim válasza:
Hát igen, nem nagyon hasonlít rá senki innen... De akármennyire is nem bírom ESSEMM-et azért neki mintha lenne egy kis EMINEM beütése :D külsőleg... rapileg meg nem tudom, szerintem nem...
3/11 anonim válasza:
Itthon többnyire underground rap van, Eminem meg mainstream rap-et tol főleg. Elég nehéz hasonlót mondani. Talán Majka, de a különbség így sem mérhető kettejük között...
4/11 anonim válasza:
Majka, aki egyedül talán megközelíti a mainstream rap-et.
De ő is inkább a Tündi Bündi korszakában volt.
Magyarországon inkább az underground rap van. Legalábbis a nagy előadók azthiszik, hogy ők nagyon underground-ok. Közbe meg sehol semmi. :)
5/11 anonim válasza:
Em nem csak mainstream számokat nyomat.
Egyébként meg senki ,ne szórakozunk már...
Mi az ,hogy "magyar Eminem"? Hülyék vagytok?...
#2: Csak névbe. ;)
6/11 anonim válasza:
Fekete Pákó, talán nem rapper, de Eminem a sok néger rapper között fehér, Pákó meg a sok fehér között néger, és nagyon jó indulattal talán rá lehet adni azt a szót hogy "énekes" :D
7/11 anonim válasza:
ESSEMM próbálná majmolni, de szerintem a BSW-ből Gaben.
8/11 anonim válasza:
Szerintem Sub Bass Monster-t nyugodtan nevezhetjük a magyar eminemnek!
9/11 anonim válasza:
Így van, Sub Bass Monster kapta a magyar Eminem címet.
10/11 Thericsi98 válasza:
Hallgass bele DMIEN-RAP és Ne Mondd és ebbe a https://www.youtube.com/watch?v=nXUrStlzF0k számába, van egy-két hasonlóság szerintem, ezeken kívül van még két közreműködő száma is, Hajadat téped és Ez vagyok én Bustával (csak én nem szeretem Bustát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!