Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért alakulnak ki negatív...

Miért alakulnak ki negatív sztereotípiák a rock és metal zenéről? Mert néhány ratyi divatmajom szerint nem "menő" vagy mert egy jór számban kimondják az igazságot?

Figyelt kérdés

Nem rég megkérdeztem a húgomat (14), hogy mit nem szeret a rock és metal zenében. Azt mondta nem szereti ezt a (valami hörgést próbált imitálni) féle valamit. Itt eddig az tűnt fel, hogy valahol halott egy számban hörgést és akkor valószínűleg az összes ilyen. Ilyenkor eszembe jutott, hogy ha szerinte ez csak a hörgésről szól akkor mi a helyzet a pop számokkal?

Példának itt van most a

One direction - (asszem ez a címe) Everybody steal my girl és a Slipknot - The nameless

ha van egy kis angol tudásunk akkor rájövünk, hogy az 1d számában valaki ellopja valakinek a lányát a Slipknot száma pedig arról, hogy valaki szerelmes egy nőbe és elrabolja. Nem akarok ebből semmi rosszat de szerintem a Slipknot valahogy jobban átadja az érzelmeket ami sokak számára furcsa lehet mert ugye egy elég szélsőségesen kinéző banda ezt hogy tudná jobban átadni mint néhány Angol fiú (egyre hülyébben hangzik)

2016. nov. 1. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%
Nem mindegyik szól a halálról/kinevezésről stb. Sok metal/rock zenének mély, tartalmas mondanivalója van. Csak tudod, azok, akik ezeken a sztereotípiákon élnek, nem képesek e mögé belátni. Ők továbbra is azt vallják, hogy a metal/rock rossz.
2019. jún. 30. 03:44
 12/13 anonim ***** válasza:
19%
*kibelezésről (nem kinevezésről :)
2019. jún. 30. 03:44
 13/13 anonim ***** válasza:
32%
A metal nagyon primitív műfaj szerintem.
2022. jún. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!