A Can't Stop-ot vagy a Give It Away-t nehezebb eljátszani?
Figyelt kérdés
Kezdő gitáros vagyok és egyik célom, hogy majd egyszer ezt a két számot el tudjam játszani. Az itt a kérdés hogy melyik 1 fokkal könnyebb eljátszani?2016. okt. 20. 18:54
1/4 anonim válasza:
Mindkettőt nehezebb eljátszani, mint a másikat.
2/4 anonim válasza:
Figyelj Én is gitároztam 4 évig de ezt a két számot csak akkor ajánlanám ha valami könnyebbet el tudsz játszani. Én tankcsapdával kezdtem azon belül az Egyszerű dallal.
Utána már három nehezebbet tanultam meg. Én azt ajánlom hogy ha RHCP-t akarsz játszani próbálkozz a Snowval. Ez csak egy tanács de nekem bevált.
3/4 anonim válasza:
Helló!Egy éve gitrozok és én is az Egyszerű Dallal kezdtem!Kedvencem a Chili és most tanulom tőlük az othersidet.Azzal próbálkozzon meg ;)
4/4 anonim válasza:
Szerintem kezdd a Scar Tissue-val vagy valami könnyebb RHCP számmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!