Szeretitek Justin Biebert?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 14:25
31/55 anonim válasza:
szusand!
te meg vagy az én emberem! :)
(15/f egy másik bieber kérdésből :D)
34/55 anonim válasza:
fiúk:azt h féltékenyek vagytok justinra nem kellene így kinyilvánitani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mondjuk cody simpson tényleg jobb!!!!!!!!!
35/55 anonim válasza:
A féltékenységes témát mindig akkor hozzák elő az elvetemült rajongók, amikor már nem tudnak ésszerű érveket felhozni
36/55 szusand válasza:
Teljesen igaz ! Akkor se cserélnék vele helyet ha lehetőségem lenne rá !!!!!!!!
37/55 anonim válasza:
énse.
Inkább maradok a saját 15 éves testemben :D
Legalább nem olyan a hangom, mint egy kiherélt elsősnek.
DARTH VADER MASZKOT BIEBERNEK!
38/55 szusand válasza:
Így van ő lesz a második vaskalapos !!!!!
39/55 anonim válasza:
én már 1szer válaszoltam a kérdésre h szeretem és meggondoltam magam...ízlése NINCS ... néztem a viván a róla szóló dolgokat hát eléggé meglepődtem...
40/55 anonim válasza:
asszem itt valaki irta, hogy a fiúk utalják csak, hát ez nem éppen van igy én 14 éves lány vagyok és utálom! de lehet hogy velem van a baj...nem tudom de nekem Bear Grylls valahogy jobban bejőn mint ez a gőrcs!neki legalább nem lányos a hangja-ugy mellékesen... és nálunk itt a barátikőrbe mindenki azthitte hogy bk 10 éves kislány mig megnem látták XD (bocsánat a helyes irásomért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!