Mit szerettek a Kárpátiában?
Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 17:14
11/15 anonim válasza:
Én nem szeretem. Egyrészt műfajilag sem tetszik, másrészt nem nagyon tolerálom a sírva vígadást.
12/15 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Valakit a mondanivalója fog meg, főleg azt aki át is érzi a zenéket. Nekem tetszenek a katona dalok és a régi magyar dalok átdolgozásai +ha valaki épp a Szózatot tanulja, vagy más régi dalt, így könnyebben megtanulja! Mi az, hogy nem maga a teljesítményért szeretik őket? Elvittem kétszer nagypapámat koncertre, azóta mindig őket hallgatja! Szerintem jó zenészek, nem véletlenül van évente vagy 100 koncertjük.
13/15 anonim válasza:
Szubjektív. Van, akinek nem tetszik, és itt vagyunk mi, akik élnek, halnak a Kárpátiáért.
Amit szeretünk: A dallam, a dalszöveg, a stílus, a népdalfeldolgozások, katonadalok, albumok, mindent. Petrás János nagyon kedves ember.
Ha nem tetszik, ne hallgasd.
14/15 anonim válasza:
Gratulálok mindenkinek aki magyar, és nem büszke rá.
Az ilyeneket kéne süllyesztőbe rakni. Nem is értem, az őseink ezért a földért harcolnak, és a mai (bocsánat, hogy ezt kell mondjam, de igaz) kis kva generáció bemocskolja azt.
15/15 A kérdező kommentje:
#14 Az érzelmileg szegény emberek büszkék csak olyanra, amiért semmit sem tettek.
2017. aug. 9. 12:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!