Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is szar a roma...

Szerintetek is szar a roma mulatós?

Figyelt kérdés
Én egyáltalán nem szeretem személy szerint.
tegnap 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
tegnap 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
tőlem is távol áll, de ugyanakkor megértem, hogy más meg szereti. nem vagyunk egyformák.
tegnap 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
16%

Az alég szar, hogy a szar az egyetlen kifejezés amit ismertek az a szar a gázon kívül. Hogy neked nem tetszik, teljesen a te dolgod, senki nem vitatja el tőled. Én meg azt mondom, hogy minden műfajnak megvan a maga helye, és azon belül lehet jól is művelni, meg hallgathatatlan módon.

Egy Bach orgonaművet is elő lehet adni rettentő rosszul.

Vannak emberek, akik esténként pantallóban, ingben, nyakkendőben és házikabátban elhelyezkednek egy nagy fotelben, 30 ezer forintos szivart szívnak, 75 ezer forintos italt kortyolgatnak, a Verdi operát hallgatnak. És vannak akik mackóban, lyukas trikóban, halkan röfögve hallgatnak Notár Mérít. Mind a kettő ember, és egyik sem ér sem többet, sem kevesebbet a másiknál.

tegnap 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Legalja.

Az autentikus népzenéjük gazdag, improvizatív, technikás, kifejező, de amit mulatós néven tolnak, annál lentebb nincsen.

Mondjuk ez az egész mulatósra igaz en bloc is.

tegnap 14:38
 5/9 Kedves Vezető ***** válasza:
84%
Minden mulatós az, igazi blőd legalja, de faluba mennek..
tegnap 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem, de ez nem jelenti azt, hogy nem jó. Ízlések és pofonok :)

Egyébként elviselem, ha éppen az szól, ahogy minden mást is. Nem fognak mindent az én ízlésemhez igazítani.

tegnap 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek
tegnap 19:57
 8/9 Sanyi2025 ***** válasza:

Ugyanaz a színvonal, mint a többi popzene, csak más a műfaj.

De azért két üveg bor után mindenki mulatóst énekel :)

tegnap 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Az igen, nem is kérdés.
tegnap 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!