Szerintetek is szar a roma mulatós?
Az alég szar, hogy a szar az egyetlen kifejezés amit ismertek az a szar a gázon kívül. Hogy neked nem tetszik, teljesen a te dolgod, senki nem vitatja el tőled. Én meg azt mondom, hogy minden műfajnak megvan a maga helye, és azon belül lehet jól is művelni, meg hallgathatatlan módon.
Egy Bach orgonaművet is elő lehet adni rettentő rosszul.
Vannak emberek, akik esténként pantallóban, ingben, nyakkendőben és házikabátban elhelyezkednek egy nagy fotelben, 30 ezer forintos szivart szívnak, 75 ezer forintos italt kortyolgatnak, a Verdi operát hallgatnak. És vannak akik mackóban, lyukas trikóban, halkan röfögve hallgatnak Notár Mérít. Mind a kettő ember, és egyik sem ér sem többet, sem kevesebbet a másiknál.
Legalja.
Az autentikus népzenéjük gazdag, improvizatív, technikás, kifejező, de amit mulatós néven tolnak, annál lentebb nincsen.
Mondjuk ez az egész mulatósra igaz en bloc is.
Én sem szeretem, de ez nem jelenti azt, hogy nem jó. Ízlések és pofonok :)
Egyébként elviselem, ha éppen az szól, ahogy minden mást is. Nem fognak mindent az én ízlésemhez igazítani.
Ugyanaz a színvonal, mint a többi popzene, csak más a műfaj.
De azért két üveg bor után mindenki mulatóst énekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!