Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ennyire népszerűek a...

Miért ennyire népszerűek a mulatós zenék a magyaroknál ?

Figyelt kérdés
aug. 31. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Csak a hülyéknél
aug. 31. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Csak az alja népnél. Nálunk az esküvőn se volt.
aug. 31. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
A c típusoknál, ott népszerű. Én utálom.
aug. 31. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
A bémetekbél is az. Az egyik legnépszerűbb tv műsor a zenepajta(?). Lajcsi onnan koppintotta a dáridót
aug. 31. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kiszámítható, fülbemászó dallamok, ugyanolyan 4/4-es ritmus, hasonló tempójú az összes, a szövegek pedig közismert népdalokon illetve műdalokon alapulnak.

Röviden könnyű befogadni.

Nem lenézés, de az emberek nagy része igen-igen keveset konyít a zenéhez, önmagáért a művészi értékéért kevesen hallgatják, inkább szórakozni akarnak rá.

Nem pedig ámuldozni, hogy azanyámat, micsoda átmenet volt ez moll szeptimből dúr szeptimbe. Vagy hogy rájössz, hogy a basszusgitár és a pergő a dobon egymáshoz képest öt a héthez poliritmusban vannak, miközben az ütemmutató 7/8. Vagy hogy az együttes énekese 11/8-ban tapsoltatja a közönséget poénból :)

Aki szereti az ilyen zenéket annak ez poén, a legtöbben azonban fejreállnak, hogy ennek így nincsen értelme, össze vissza van minden, nem találja a zenei 1-et, stb.

aug. 31. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Én utálom őket.
szept. 1. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Én is rosszul vagyok ezektől.
szept. 1. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:
4-es: a németeknél egész más, ott nem trágár szövegeket ordítanak félrészeg kisebbségiek
szept. 1. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
Minden népnek megvan a mulatós rétege, mindenhol viszonylag népszerű, csak mivel az az országimázsnak nem része, csak a magyart ismered.
szept. 2. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!