Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti milyen zenéken nőttetek fel?

Ti milyen zenéken nőttetek fel?

Figyelt kérdés

Leírom, hogy én miket szerettem/hallgattam régebben :)

Hupikék törpikék

Republic

Hooligans

Torres Dani

Good Charlotte

TNT

Ad studio

Lola

Tankcsapda

Alvin és a mókusok

Groovehouse

Majka

Machine mouse

Backstreet boys

Dj Szatmári feat Jucus

Josh és Jutta

Mr President - Coco jambo

Ketchup song

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de rengeteg van még. Sajnos vannak olyan számok aminek sem az előadóját, se a szám címét nem tudom de rengetegszer adták kiskoromban a rádióban :D

Ezek olyanok amiket olyan 5-12 éves korom között hallgattam.

19/L

Kort és nemet írjatok! :)

2016. okt. 17. 16:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

The Beatles

Led Zeppelin

Deep Purple

Kiss

Queen

2016. okt. 17. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:

ezeket hallgatták a szüleim: Edda, Scorpions, Pink Floyd, Deep Purple, Beatles, U2

Ezek mentek mindig otthon hála istennek, mert legalább hallottam rendes zenét nem a rádiós sz*rok meg mulatós ment. Valószínüleg ezért vagyok manapság válogatós a zenékben és akármit nem hallgatok. :D

Ezek kb. 1-13 között voltak

21/l

2016. okt. 17. 18:15
 13/15 anonim válasza:
Nagyon szeretem a rappet ( Eminem, 50cent.G-unit, Wiz Khalifa és néha BSW-t is)de imádom a gyors és táncolható zenéket is 15/F
2016. okt. 17. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Természetesen a Sláger rádión és a helyi városi adón játszott zenéken nőttem fel. Utóbbin lestem az Eminem, 50 Cent és Scooter számokat, hogy kazettára feltudjam venni őket, mivel akkor még nem nagyon volt elterjedve az Internet, hogy illegálisan letöltsem őket. De nővéreimnek köszönhetően sok rock, alt/industrial metált is hallgattam, mint pl. LP, Nirvana, Rammstein, Static X, Depresszió, Tankcspada. De azokat is ismerem, amiket te is felsoroltál egytől egyig, sőt kiegészíteném még a V-Tech-el, Krisz Rudival, Zanzibárral, United-dal, Desperado-val. De még ezeken kívül is rengeteg minden volt, amin felnőttem. :D 21F
2016. okt. 17. 20:52
 15/15 anonim válasza:

Én nagy kedvencem az O-zone:Dragostea din tei volt. .D.

22/L

2016. okt. 18. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!