Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nylonhúros akusztikus gitárom...

Nylonhúros akusztikus gitárom H húrja szabadon pengetve szépen szól, de a 2. és 3. bundnál lefogva nagyon tompa hangja van. Nemrég kezdtem el magamtól gitározni tanulni. Ez a tompa hang normális? Ha nem, mi a probléma? A válaszokat köszönöm.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Rossz lehet a bundozás; talán rendbe leeht hozni. Új a gitár?
2010. ápr. 25. 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, új. Kb. 1 hónapja vettem, és még nem sokat használtam, de ez a tompaság egyből feltűnt.
2010. ápr. 25. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Budapesti vagy?
2010. ápr. 25. 17:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Taksonyi, de naponta járok be Budapestre munkába. Mit takar az újrabundolás?
2010. ápr. 25. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Hogy új érintőt kap a gitár, amennyiben rossz minőségű vagy elhasználódott. Talán nem volt jó minőségű a gitár.

Azért kérdeztem, hogy budapesti vagy, mert ha tudod, akkor melegen ajánlom, hogy vidd el a gitár a Coda hangszerboltba a Rákóczi térre, és ott mutasd meg nekik. Élőben jobban meg tudják mondani, mi a baj, és nagyon rendesek az ottaniak, más hangszerbolttal ellentétben nem húzzák le az embert gyári hibás gitárok szervízelésével. Ott akkor el is döntheted, megéri-e javíttatni még.

2010. ápr. 25. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy egyszerűen csak rosszul fogod le? Kezdőknél előfordul, pláne nylon húrokon. Ha ennek a lehetősége nem áll fenn, akkor minden bizonnyal a bundokkal van probléma. Ha egy olcsó tanulógitárról van szó, nem éri meg újrabundoztatni, hosszú távon jobban megtérül egy új, jobb minőségű gitár. Ha egy komolyabb darabról van szó, akkor irány a hangszerüzlet.
2010. ápr. 25. 17:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A gitárra még érvényes a garancia, úgyhogy akkor ott próbálkozok, ahol vettem.

2010. ápr. 25. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, próbáld meg, de sajnos én is már jártam így... aztán közölték az Eldorádóban (ahol vettem), hogy ez meg ez a baj, de ezt nem szervízeléssel lehet megoldani, hanem átalakítással, arra pedig nem érvényes a garancia. Persze nem lett jobb a gitár, és csak aharmadik helyen mondták meg, hogy gyári hibás volt...
2010. ápr. 25. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!