Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dobosok! Kinéztem magamnak...

Dobosok! Kinéztem magamnak egy Peace Demon dp-101 dobfelszerelést. Ha esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a típussal, megosztaná velem?

Figyelt kérdés

Érdemes-e megvenni? Most 90e Ft-ért adják, videó alapján elmegy a hangzása, de hát az nem adja úgy vissza...

Egyébként nem vagyok kezdő dobos, 3 éve dobolok zenekarban, de még sokat akarok/kell tanulnom. :)

Válaszotokat előre is köszönöm! :)

2016. okt. 11. 03:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Nna, gyönyörűen sikerült másik kategóriába írnom... elnézést. Okostelefon...
2016. okt. 11. 05:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne vedd meg, és hasonlót sem.

Úgy értem, hogy 100 ezerért kínálnak dobszéket, cintányért is, akkor ott nagy gondok vannak.

Az ilyen cuccokkal csak a baj lesz, semelyik eleme sem szól jól, törnek a babák, a mechanika nyeklik-nyaklik.

Inkább jó állapotú használt cuccban gondolkozz, és kicsit több pénzben.

2016. okt. 11. 07:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Én fél éve vettem, és semmi baja, jól kell behangolni a pergőt, és teljesen jó hangja van, és új bőrökkel meg cintányérokkal persze mégjobb is lehetne, a lábcinálvány kicsit gagyi de használható. Nameg profi keze alatt a legócskább cucc is jól szól.
2016. okt. 12. 07:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Előző voltam

A cintányérok rettentő rosszak, azt erdemes lesz külön venni hozzá, amit adnak azzal nemlehet koncertezni, max gyakorolni.

2016. okt. 12. 07:04
 5/6 johnmatthew1989 válasza:
Barátom 100ezerért használtan már egy gyengébb közép katos dobot vehetsz. dobok.hu vagy dobbolt.com. Nem akarom reklámozni az oldalakat félre ne értsd ,csak példa volt. Van most fent 90ért egy PDP (full nyírfa)vagy egy Yamaha Stage Custom mahagóni/nyír fából, újonnan meg kapsz egy alsó kategóriás rossz nyár fából összerakott cuccot és óriási a hang között a különbség.
2016. okt. 22. 23:01
 6/6 anonim válasza:
Ugyanilyen dobom van. Én koncertezni járok vele. Mondjuk csak a dobtestek gyáriak mindent kicseréltem. Még akkor kaptam mikor elkezdtem dobolni és szép fokozatosan vettem hozzájobb cuccokat. Most van hozzá karám 6 cin. És uj bőrök. Kezdő szettnek csak ajánlani tudom.
2019. aug. 7. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!