Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Metallica vs Rammstein....

Metallica vs Rammstein. Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 14:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
73%
Rammstein
2010. ápr. 29. 18:21
 12/63 anonim ***** válasza:
100%
METALLICA
2010. máj. 1. 00:07
 13/63 A kérdező kommentje:
Végülis igazatok van de én a metallicát jobban szeretem mert pörgősebb és kevésbé elvont.
2010. máj. 1. 09:03
 14/63 anonim válasza:
100%

Szerintem a Metallica, vagyis én jobban kedvelem, sőt! De azt el kell ismernem, hogy a Rammstein saját anyanyelvén, jelen esetben németül lett világhíres, ami valljuk be nagyon keveseknek sikerül.

Engem a Metallica zenéje tesz libabőrössé. Már nem kell sokat aludni, és láthatjuk őket élőben. Az valami fantasztikus lesz! :-)

2010. máj. 2. 06:34
 15/63 anonim ***** válasza:
gondolom nektek legalább van lehetőségetek elmenni egy Metallica koncertre! nekem ez csak egy álom
2010. máj. 2. 13:14
 16/63 A kérdező kommentje:
A Rammstein nem is lenne jó angolul.Mellesleg tényleg szarügy otthonmaradni én biztos ott leszek Május 14-én a puskásban=)
2010. máj. 2. 15:18
 17/63 anonim válasza:
93%
Én az első hozzászólást szeretném kommentálni. Idéznék belőle: "Tehát egyikük zenéjében sincs semmi eredetiség." Erre csak egy valamit tudok mondani: Megőrültél, ember?? Tudod egyáltalán, hogy miről beszélsz?? A Rammsteinről nem nyilatkozom, nem ismerem őket annyira. De épeszű ember a Metallicára hogy mondhatja, hogy nincs benne semmi eredetiség??? A Load és a Reload album stílusteremtő volt, és még ma sem csinálnak olyan zenéket, ami csak megközelíthetné azt a két albumot! Lehet, hogy a régebbi számaik kicsit zúzósak és egyhangúak, de az utánuk következő albumok megismételhetetlenek! Az összes! És a Load, a Reload, a Death Magnetic, a Black Album, a St. Anger, a Garage Inc. albumokról lehet sok mindent mondani, csak azt nem, hogy nem egyediek! Ezer közül is meg lehet ismerni a Metallica számokat, mert még egy ilyen nagyszerű, és EGYEDI banda nincs mégegy a világon.
2010. máj. 3. 19:36
 18/63 anonim ***** válasza:
84%
egyetértek a 19:36ossal:)
2010. máj. 3. 23:47
 19/63 anonim ***** válasza:
68%
Ezt a ket zenekart nem lehet osszehasonlitani, nincs ertelme, 20 dolgot fel lehetne sorolni a miertje miatt de azt most nem teszem meg. Szoval azert gondolkodj el miert is kellene valasztani ?! Olyan ez, mint Eminemet osszehasonlitani a Lady Gaga-val :D ertelmetlen kerdes... -.-
2010. máj. 5. 13:30
 20/63 anonim ***** válasza:
84%
Egyértelmű: Metallica
2010. máj. 6. 12:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!