Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért csak azon vannak felhábo...

Miért csak azon vannak felháborodva, hogy a Tankcsapda eladta magát?

Figyelt kérdés
De most komolyan! Úgy csinálnak mintha egyedül ők tettek volna ilyet. Elég csak Ozzy Osbornera gondolni aki az MTV nevű "zene" csatornán villog a saját műsorával. Vagy Metallica akik szintén parádéztak ennél a csatornánál. Ők nem adták el magukat a médiának. Vagy említhetném azokat is akik a politikának nyaltak be. Itt van pl David Mustaine aki nyíltan kampányol valamelyik amerikai pártnak (nem tudom, hogy melyiknek de nem is lényeges.) Vagy Kalapács Józsi aki tudjuk melyik politikai pártnál fel szokott szólalni. De említhetném a Moby Dicket is akik szintén ennek a pártnak a rendezvényein is fel szoktak lépni. Pedig a rock és metál zenének pont arról kellene szólnia, hogy bekaphatja az összes politikus. Meg hogy minden politikai párt hazudik. Ezeken a dolgokon miért nem háborodnak fel az emberek?

2016. okt. 9. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
30%

Ez és az ehez hasonló dolgok számomra érthetetlenek. Mikor a Metallica a 90-es években átmenetileg heavymetal/hard rock banda lett mindenki őket szidta hogy nem olyan zenét játszanak mint 10 éve. Meg ahogy említetted eladták magukat stb. Viszont ekkor a Big 4 minden tagja erre a stílusra váltott. Igen a 90-es évekbeli lemezeik épp hogy a hallgatható kategóriában voltak viszont amiket az Anthrax, a Megadeth vagy az Exodus adott ki azok borzalmasan igénytelen szarok voltak.

De ezek az együttesek nem adták el magukat és senki se szidta őket. Érthetetlen hogy miért.

Szerintem ez azért volt mert a többi banda nem volt ennyire ismert és kevesebb volt a hallgatójuk is. Ezen felül az ujságok se foglalkoztak velük annyit. Vagyis kisebb volt a felhördülés a rajongók részéről.

Ez pont igaz a Tankcsapdára is. Azért hallod ezt mert többen ismerik és ha egy ismertebb banda csinál valami újat ami nem tetszik a régi rajóngóknak nagyobb lesz a viszhang mint egy kissebb banda esetében.

Remélem érthetően fogalmaztam :D \m/

2016. okt. 9. 17:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen érthetően fogalmaztál! Na de mi van Ozzy Osbornal Józsival meg a Moby dickel? Azért egy zenész ne csináljon már tv showt meg ne nyaljon már be a politikusoknak...
2016. okt. 9. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok

Pontosan így gondolom én is. Ennek azonban már az adott személy/személyek nézetei a felelősek.

2016. okt. 9. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem h a Tankcsapda eladta volna magát... És a Metallica most kezdett visszatérni a gyökerekhez :) Mustaine haat o amugy is eleg fura figura
2016. okt. 10. 08:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd...padödö-t vagy kft-t ne keress fidesz rendezvényen,mert tűz és víz.Olyan mintha a Kárpátia lépne fel egy Gyurcsány-parádén.

Fogalmam sincs,hogy a Tankcsapda melyik pártrendezvényen szerepelt,de nyílván nem tették volna,ha nem áll közel a nézeteikhez.

Republic full MSZP-s volt,Koncz-Bródy az SZDSZ-nek bazsajgott.Ezt ránézésre meg lehet mondani,nem tudom mi a csodálkozás tárgya.

2016. okt. 10. 08:41
 6/8 Tom Benko ***** válasza:
94%

1; A Tankcsapda a saját gyökereikkel mennek szembe, a sikerért áttértek egy lényegesen populárisabb vonalra.

2; Ozzy már harminc évvel az MTV-s showja előtt is showman volt, nála ez nem meglepő. Ő mindvégig magát adta.

3; A Metallica nem az MTV miatt adta el magát, ők is a saját eredetükkel mentek szembe a 90-es években. Az akkori két lemezük, főleg a Reload gyakorlatilag értéktelen popszar. Ehhez még hozzájárult a Napster elleni híres perük is.

4; Mustaine önként kampányol, nem felkérésre, ráadásul mindig is politizált, a Big4 közül talán a Megadeth a legaktívabban politizáló csapat volt mindig is.

5; A Moby Dick szintén eléggé öntudatos együttes politikailag. Hogy ez valakinek a nézeteivel egybevág-e vagy sem, mellékes, a zenéhez nem tartozik.

6; A rock és metál arról szól, hogy légy önmagad, légy őszinte, és ne prostituálódj.

2016. okt. 10. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Előzővel egyet értek de nem tudom h a Tankcsapda hogy ment szembe a gyökereivel... Punkok voltak régen mostanra megkomolyodtak de még mindig nem a politikáról meg a dilomálókról zenélnek.
2016. okt. 14. 07:40
 8/8 Tom Benko ***** válasza:
100%
@7: Pedig régen eléggé politikus volt a hangvétel, mostanra meg olyan kis óvatos, finomkodó izé.
2016. okt. 14. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!