Miért csak azon vannak felháborodva, hogy a Tankcsapda eladta magát?
Ez és az ehez hasonló dolgok számomra érthetetlenek. Mikor a Metallica a 90-es években átmenetileg heavymetal/hard rock banda lett mindenki őket szidta hogy nem olyan zenét játszanak mint 10 éve. Meg ahogy említetted eladták magukat stb. Viszont ekkor a Big 4 minden tagja erre a stílusra váltott. Igen a 90-es évekbeli lemezeik épp hogy a hallgatható kategóriában voltak viszont amiket az Anthrax, a Megadeth vagy az Exodus adott ki azok borzalmasan igénytelen szarok voltak.
De ezek az együttesek nem adták el magukat és senki se szidta őket. Érthetetlen hogy miért.
Szerintem ez azért volt mert a többi banda nem volt ennyire ismert és kevesebb volt a hallgatójuk is. Ezen felül az ujságok se foglalkoztak velük annyit. Vagyis kisebb volt a felhördülés a rajongók részéről.
Ez pont igaz a Tankcsapdára is. Azért hallod ezt mert többen ismerik és ha egy ismertebb banda csinál valami újat ami nem tetszik a régi rajóngóknak nagyobb lesz a viszhang mint egy kissebb banda esetében.
Remélem érthetően fogalmaztam :D \m/
1. vagyok
Pontosan így gondolom én is. Ennek azonban már az adott személy/személyek nézetei a felelősek.
Nézd...padödö-t vagy kft-t ne keress fidesz rendezvényen,mert tűz és víz.Olyan mintha a Kárpátia lépne fel egy Gyurcsány-parádén.
Fogalmam sincs,hogy a Tankcsapda melyik pártrendezvényen szerepelt,de nyílván nem tették volna,ha nem áll közel a nézeteikhez.
Republic full MSZP-s volt,Koncz-Bródy az SZDSZ-nek bazsajgott.Ezt ránézésre meg lehet mondani,nem tudom mi a csodálkozás tárgya.
1; A Tankcsapda a saját gyökereikkel mennek szembe, a sikerért áttértek egy lényegesen populárisabb vonalra.
2; Ozzy már harminc évvel az MTV-s showja előtt is showman volt, nála ez nem meglepő. Ő mindvégig magát adta.
3; A Metallica nem az MTV miatt adta el magát, ők is a saját eredetükkel mentek szembe a 90-es években. Az akkori két lemezük, főleg a Reload gyakorlatilag értéktelen popszar. Ehhez még hozzájárult a Napster elleni híres perük is.
4; Mustaine önként kampányol, nem felkérésre, ráadásul mindig is politizált, a Big4 közül talán a Megadeth a legaktívabban politizáló csapat volt mindig is.
5; A Moby Dick szintén eléggé öntudatos együttes politikailag. Hogy ez valakinek a nézeteivel egybevág-e vagy sem, mellékes, a zenéhez nem tartozik.
6; A rock és metál arról szól, hogy légy önmagad, légy őszinte, és ne prostituálódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!