Ciki úgy Tankcsapda koncertre menni, hogy apám kint marad a tömegből én meg be megyek egyedül hát azaz majdnem egyedül? És, hogy ismerkedjek meg nem tudok nagyon ismerkedni? 14/L
hát nem úgy ismerkedni , hogy pasi meg ilyenek csak , hogy ne megyek egyedül a koncert allat mert apám nem jön be mert rossz a térde és letud ülni na mindegy en mar voltam koncerten de akkor az egyik oszttarsammal
És attol , hogy 14 éves vagyok miért ne mehetnék Tcs koncertre meg be a tömegbe??
köszi mindenkinek
20:46 os hat a baratnommel bent voltunk es jo volt azon kivul hogy eltort a kis labujjam meg behuztak a reszegek de egyepkent nagyon elvesztem :))
"de egyepkent nagyon elvesztem :))"
Elvesztél, vagy élvezted?:)
Én is így voltam pont tcsn.Én bementem előre(nem teljesen :')) apám vhol hátul állt.Ismerkedés?:Mi Budapesten vmeik hidon megkértek minket hogy csináljunk egy képet róluk aztán kérdezté hova megyünk oszt elmentünk együtt a koncertre.
14f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!