Mi a véleményetek Madonna 2015-ös Rebel Heart című albumáról?
Én nem voltam vele megelégedve őszintén szólva. Sokkal többet vártam volna el tőle. A Living for Love az szerintem egy önmagában nagyon aranyos, és motiváló dalnak sikerült, ami ilyen békekiáltó meg blablabla, viszont egy idő után unalmas.
A Bitch I'm Madonna egy jó kis egoista himnuszra sikerült, és ezt nem rosszindulatúságból mondom, tényleg, ez a dal szerintem a saját maga előtt való kegyelet lerovás. Még a harmadik kislemezt, a Ghosttownot tudnám kiemelni, az is nagyon hangulatos.
Bocsánat, egyébként most nem tudok összefüggően írni, de imádom Madonnát, és ezt a kérdést magaménak érzem.
Aztán a másik, ami bár nem jelent meg kislemezbe, de imádtam az az Illuminati. Bár az is félig átment egy turmixgépen, és ez a Bitch I'm Madonnára is igaz. Az összes többi szám az albumon, a Joan of Arcon kívül szerintem kuka. Az album így összességében szerintem nagyon emocionális, jó volt, hogy az MDNA után a könnyen elfeledhető partizenék után valami komolyabb témákat akart feldolgozni, szerintem ezzel az albummal együtt egy érett, és felnőtt Madonnát ismerhetünk meg. Ennek pedig éppen ideje volt, hiszen már jó pár évtizede elmúlt 18. Viszont szerintem, ahogy lehet ismerni Madonnát, ez ideiglenes. Nem gondolom hogy kifogyott volna, biztos hogy még utoljára fog robbantani egy Confessions on a Dance Floor élményű albummal. Vagyis merem remélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!