Madonna még abban az időszakban kezdett, amikor legándák is születtek. Ő is az!
Ha megnézed igaziból a legtöbbször Ő követte a divatot, és nem Ő teremtette, de mindíg "Madonnás" volt amit csinált, és egyre jobban tudott/tud énekelni.
Én tulajdonképpen az American Life című albumáig követtem Őt igazán, nagyjából még az arról kijött videók, kislemezek, single-k idején.Először pedig a True Blue-tól datálódik, hogy foglalkoztam a zenéjével és Vele.
Hihetetlen sok mindennel foglalkozott már, és mindenben jó volt, bár sokan úgy vélekednek színésznek nem igazán...
Szereti a fölhajtást, és igaza van mert jól is áll Neki, csak a "baj" az, hogy néha már betegesen magára akarja vonni a figyelmet, pedig szerintem ha Ő bármit csinál arra odafigyel a Zenei Világ, akármi is legyen! Ma már ilyen ténylegesen SZTÁRok nincsenek, és inkább mondom én is a "sztár" szó lejáratódása helyett kitűnő Énekesnő/Zenésznek, aki egy élő legenda, és sokak akik ma erőlködnek hogy szem előtt legyenek, már sehol nem lesznek, amíg Neki elég fingania egyet és érthető módon a Zenei Világ máris foglalkozik Vele, mert a Legnagyobbak között van mert ott a helye! Madonna RULES!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!