Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen elektromos gitárt vegyek?

Milyen elektromos gitárt vegyek?

Figyelt kérdés

Soha nem játszodtam semmilyen hangszeren, de meg akarok tanulni gitározni, amióta az eszemet tudom imádtam/imádom a metált: folk, black, heavy, power, viking, stb. Szeretném eljátszani már végre én is a kedvenc riffjeimet és arra lennék kiváncsi ti egy kezdőnek milyen elektromos gitárt ajánlanátok? Használt is tökéletesen megteszi!

Előre is köszi a normális válaszokat!

UI. Egy 20 éves srác Erdélyből

2016. szept. 29. 21:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mutasd:)
2016. okt. 4. 13:20
 12/14 A kérdező kommentje:

Itt a gitár, még nincs nálam, hétvégén megyek érte. Első ránézésre milyennek tűnik egy hozzá értőnek?

[link]

2016. okt. 4. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát az általad kedvelt műfajokhoz nem igazán való, mivel csak szimpla pickupok vannak rajta, de tanulásra teljesen jó lesz, aztán ahogy mondtad, később majd veszel egy jobban hozzád illőt.
2016. okt. 4. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Jaja, ahogy előttem írták. Ha viszonylag jól játszható állapotban van, akkor tanulgatni tökéletes is lehet.
2016. okt. 4. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!