Ajánlanátok zenéket kezdő rockernek?
Figyelt kérdés
Mielőtt nekem esnétek, nem tartom magam igazi rockernek, de nagyon tetszik a stílus. A metál az annyira nem jön be, bár van amit meghallgatok abból is, de inkább a rock érdekelne (puk-rock, pop-rock, funk-rock, alternatív/indie rock, hard rock).
Amiket mostanában hallgatok: Red Hot Chili Peppers (őket alapból imádom, a kedvenc bandám, őket régebb óta hallgatom), Avanged Sevenfold, Nirvana, Three Days Grace, 3 Doors Down, A Day To Remember, Bring Me The Horizon, Linkin Park, Sum 41, Nickelback, Rise Against, Skillet
2016. szept. 25. 06:35
11/15 anonim válasza:
Hallgass bele pár subvision számba,
12/15 anonim válasza:
Szerintem a legjobb a Skillet, de jó még a Slipknot, Arch Enemy, Airbourne, Sabaton, Escape the fate, Asking Alexandria....stb.
13/15 anonim válasza:
Amik még úgy láttam nem voltak: Hollywood Undead, Parkway Drive, Trivium, Motionless in White, Korn, Blink-182, Marilyn Manson, Radiohead, Vad Fruttik, Muse, The Doors, System of a Down, Killers, The Who, Oasis.
14/15 anonim válasza:
Rammstein, P.Mobil, HIM, Metallica, Akela, System of a Down, Aerosmith, AC/DC, Led Zeppelin, The Doors, Nirvana, Thin Lizzy, Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Whitesnake stb...rengeteg van
15/15 anonim válasza:
Ossian, Pokolgép, Omen, Aurora, Moby Dick
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!