Zenét keresek, aminek elfelejtettem a címét?
Figyelt kérdés
Van 2 szám, amiből egyiknek a címét, másiknak az előadóját is elfelejtettem.
1) Egy Eminem szám. Szerintem az egyik legismertebb Eminem szám, néhány hónapja még a rádióban is hallottam, de egy nagyon régi szám. Kb. 15 éve a csapból is ezt folyt.
2) Ez is nagyon régi szám, kb. mint az előző Eminem. Valami tömeg pop zene. Egy szőke hajú, jó alakú, szexi csaj az énekese. A klippjében talán lila feszülős ruha volt rajta, villódzó fények, és meztelen is volt benne egy ideig, de persze a lényeget nem mutatták, hanem csak a körvonalait. Kicsit pörgősebb szám.
Ismeri ezeket valaki?
2016. szept. 18. 21:57
1/4 anonim válasza:
Eminem szerintem az 8 mile road vagy az 8 mile mozifilm zenéi közül valami.
2/4 anonim válasza:
Az Eminem szám ilyen kevés információval nehéz, de ezek régebbiek:Real Slim Shady, Lose Yourself, My name is stb. Ha esetleg többet tudnál mondani, akkor még tudnék segíteni,pl.csak Eminem van benne, nincs másik énekes, pörgősebb szám ilyesmi. Másodikat nem tudom
3/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!