Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zenét keresek, aminek elfelejt...

Zenét keresek, aminek elfelejtettem a címét?

Figyelt kérdés

Van 2 szám, amiből egyiknek a címét, másiknak az előadóját is elfelejtettem.

1) Egy Eminem szám. Szerintem az egyik legismertebb Eminem szám, néhány hónapja még a rádióban is hallottam, de egy nagyon régi szám. Kb. 15 éve a csapból is ezt folyt.

2) Ez is nagyon régi szám, kb. mint az előző Eminem. Valami tömeg pop zene. Egy szőke hajú, jó alakú, szexi csaj az énekese. A klippjében talán lila feszülős ruha volt rajta, villódzó fények, és meztelen is volt benne egy ideig, de persze a lényeget nem mutatták, hanem csak a körvonalait. Kicsit pörgősebb szám.

Ismeri ezeket valaki?

2016. szept. 18. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Eminem szerintem az 8 mile road vagy az 8 mile mozifilm zenéi közül valami.
2016. szept. 18. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Az Eminem szám ilyen kevés információval nehéz, de ezek régebbiek:Real Slim Shady, Lose Yourself, My name is stb. Ha esetleg többet tudnál mondani, akkor még tudnék segíteni,pl.csak Eminem van benne, nincs másik énekes, pörgősebb szám ilyesmi. Másodikat nem tudom
2016. szept. 18. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
2016. szept. 27. 19:04
 4/4 anonim válasza:
Eminem without me?
2018. jan. 28. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!