Szerintetek a Behemoth "Blow your trumpets, Gabriel" c. számának a klipje miről szól?
Én semmit sem értettem belőle, pedig én foglalkozom a kérdéssel erősen.
Ez a klipp határozottan baromság, érthetetlen, és árt a sátánizmusnak.
Nézd. Mint mindent lehet ezt is szétszedni, elemezgetni. Lehet asszociálni, hogy pl: a lány az ártallan bárányka amit feláldoznak a farkasnak stb. Én mégis azt mondom,hogy egészében véve nekem visszataszító. Polgárpukkasztó klippnek érzem. Ha figyelembe vesszük, hogy a sátánizmus mit tanít, akkor kérdem én: mi a szar ez?
Minek a hörgö artikulátlan hang, minek ez az érthetetlen, megbotránkoztató klipp.
Én nem ezt olvastam a sátánizmusról. Van a földön elég idióta, szellemi, lelki, érzelmi, etikai kifacsarodott szörnyszülött. Egy sátánistának a - társadalom keretein belül és azzal együttműködve a saját önnönmaga érdekeit is képviselve a tudás megszerzésén, átadásán, az emberek fölszabadításán kellene munkálkodnia. Nem pedig ilyen önmaga ellen való agyatlan szart gyártania.
Én semmi esztétikusat nem találtam benne. Tudom hogy hivatkoznak rájuk sátánista körökben, ám én jelenleg úgy érzem, hogy sem a hivatkozók, sem a hivatkozott nem érti a sátánizmus lényegét.
A vallás nem a judeo keresztény hülyeséggel kezdődött, hanem jóval előbb a természeti vallásokkal amiket ma -lealacsonyító módon - pogány vallásoknak hivnak.
Több mint valószínű, hogy történtek emberáldozatok -mint ahogy minden más vallásban is. Viszont Sátán neve már jóval az ábrahámita szarság előtt létezett.
Mint minden az életben, az emberi társadalomban - az egyre több nagyobb tudásanyag megszerzése végett- a vallás is változik. Most ebben a korban vagyunk nem a a régmultban. Az itt érvényes társadalmi normákban kell élnünk.
Régen a vallások alapját képezte az áldozat bemutatása ma inkább csak jelképes. Én eggyáltalán nem hiszek benne. Erről is szó van a sátánizmusban.
Azt ne várd, hogy eléd teszik az igazságot, mert az nem fog bekövetkezni. Azt neked kell megtalálnod. Ha tévedsz és nem jössz rá, akkor megvezetett ember leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!