Szeretnék gitározni és dobolni?
Szeretnék megtanulni gitározni és dobolni, de hogy tegyem, hogy ajánlanátok? Egyszerre elkezdeni a kettőt rossz lenne, vagy meglehetne oldani? Már évek óta imádom a hangszereket, különösen a gitárt és a dobot, de most már elterveztem, hogy szeretnék megtanulni játszani mindkettőn, és majd később venni saját gitárt és dobot. Gitártanfolyamról nem nagyon találok semmit, ez olyan hangszer, amit itthon kell, vagy lehet megtanulni? Nincs sok pénzem, ezért nagyon olcsón szeretnék kijönni. Milyen információkat kell tudnom, amik hasznosak lesznek?
Előre is köszönöm szépen! 18f :)
Egyszerre 2 teljesen külömböző hangszeren megtanulni, úgy hogy semmi tapasztalatod nincs, nem hiszem hogy nagyon lehetséges. És még olcsón is szeretnéd megoldani..
Nem azt mondom hogy nem lehet több hangszeren megtanulni, én is játszok gitáron és dobon is, de ha teljesen kezdő vagy akkor szerintem fókuszálj 1 hangszerre.
Az előző jó tanácsot adott...a ritmusos dobolást ütemekre gyakorolhatod szinte bármivel...fogsz egy ütő alkalmatosságot és akár még egy keményebb párnán is (vagy akármi más erre alkalmas tárgyon) el tudod kezdeni a dolgot. Persze messze nem olyan mint egy akármilyen dob, de elsőre ez tök ingyen van legalább.
Ami a gitárt illeti...."...szeretnék megtanulni játszani mindkettőn, és majd később venni saját gitárt..." Ahhoz hogy elkezdj bármit is tanulni egy gitáron, ahhoz szükséged van egy akármilyen gitárra, az nélkül bele se kezdj, hisz bele sem tudnál kezdeni eleve...max olvasgass zene elméletet.
Egyszerre a kettőt én nem ajánlanám, egynek fogj neki és azt csináld rendesen, elég elsőre egy hangszerre koncentrálnod...néha még az is nehéz lesz. Szóval szerintem dönts valamelyik hangszer mellet. Üdv :)
Kár.
Gitárosból annyi van, mint a szemét, dobosból meg pokoli hiány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!