A One Direction mikor jön vissza a szunetrol?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta szeretnék koncertre menni csak sajnos Becsbe nem sikerült elmennem mert nem voltam itthon:( szoval tudjátok hogy mikor jönnek vissza mert én sehol se találom. Koszonom szepen előre is!2016. szept. 10. 21:01
11/19 anonim válasza:
Képzeld el, a világon mindenhol utálják őket. Hogyha tudnál angolul, körbenézhetnél külföldi weboldalakon is.
12/19 szrghatodikosnevem válasza:
Annyira imádom mikor lófaszt se tudnak az emberek jelen esetben pl egy fantasztikus bandáról, de azért fikázzák..
Vissza fognak térni 🙂 Nemsokára
13/19 anonim válasza:
#12 És te tudsz pl. valamit a Beatlesről, amit több "directioner" szokott szidni?
14/19 szrghatodikosnevem válasza:
Annyira imádom mikor lófaszt se tudnak az emberek jelen esetben pl egy fantasztikus bandáról, de azért fikázzák..
Vissza fognak térni 🙂 Nemsokára
15/19 szrghatodikosnevem válasza:
#13 Nem sokat. Tényleg nem. Mert nem érdekel. De én soha nem szidtam a Beatlest...
16/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat!!☺☺
2017. jan. 16. 15:14
17/19 anonim válasza:
Remélem soha... Nem is értem ,hogy a kis " Directioner " pcsák mit esznek ezeken a bzikon ?:)) Xdd
Amúgy nem csak azért feltételeezem hogy nem jönnek vissza mert nem szeretem őket,hanem azért , mert gondolj bele....
1. Niall,Louis és Harry belekezdett a szólókarrierrbe
2.Liam és Louis apukáskodnak,nem hiszem hogy ez még beleférne a munjákuk mellé.
3. Valszeg már kevésbé lenne kapható a " Tini ,cuki iú imidzs így ,hogy mindegyik túl van a 20-on....
18/19 zsofi_14 válasza:
Szeretem az utálkozókat.. Vagy irigyek, vagy más az ízlésük és nem tudják magukba tartani a gondolatukat. A kérdésre pedig nincs válasz. Senki nem tudja mikor jönnek vissza, maguk se tudják még. Most megjelennek az albumok, turnéra mennek és talán majd utána van esély arra, hogy újra visszajönnek. Simon meg kapja be hogy Harry nélkül visszahozná az 1D t :))
19/19 zsofi_14 válasza:
Az előttem válaszoló emberke meg gondolkozzon el magán. Directioner vagyok én is, de nem tűröm el hogy engem és a barátaimat, egyben a második családomat lep*csázd vagy az embereket akiket szeretek sértegesd. Más a zenei ízlésed. Irigy vagy rájuk. Ez mind oké. De ha ilyen ostoba vagy, hogy úgy sértegeted őket hogy semmit nem tudsz róluk,csak a tényeket látod akkor gondolkozz el az életeden. Én is sértegethetném a te kedvenc előadódat/bandádat de nem teszem mert veled ellentétben megtanítottak a szüleim viselkedni. Köszhelo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!