Vélemények a gitárokról?
1. Teljesen no-name márka, életemben nem hallottam róla.
2. Szintén
3. Messze elkerülendő, hírhedten vacak, főleg ennyiért.
4. Ebből lehet kifogni igen jó darabot, meg rosszabbul összerakottat is, csak kipróbálás után ajánlom. Egy jobb darabból némi ráfordítással szerintem egész korrekt hangszert lehet kihozni.
5. Na ez már a használható kategória, ilyet szerintem érdemes lenne keresned használtan, gsfanaticon gyakran szokott lenni. Újonnan a 72k-t kicsit sokallom rá, de hát elszaladtak a hangszerárak, még annyiért sem rossz vétel.
6. Ez valami rövidebb menzúrás, kisebb méretű dolog, inkább hanyagolnám emiatt is, meg a minőség miatt is.
gsfanaticon kala eladót kerüld messziről gagyi kínai motyót árul többszörös áron.
Elöször azt kéne tiaztázni mennyit szánsz rá meg milyen típust akarsz mert linkeltél lp-t telét, mustanget, jaguart 40 től 70 ezerig. A squier (nem fender) tele elég gagy minimum vintage modified seriesből kéne válogatni az már alulról súrolja amit gitárnak nevezek. Az SX elég korrekt, a többi felejtős.
ez mondjuk elég korrekt ennyiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!