Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kezdjek el egy lemezlov...

Johny8997 kérdése:

Hogyan kezdjek el egy lemezlovas karriert?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nagyon sok ilyen jellegű kérdés van már az interneten, talán csak az én hibám de nem találom az elejt a dolgoknak. Nagyon komolyan érdeel ez a téma és mindíg magával ragad az a hangulat az az életérzés ami egy magyar Discoban, klubban fogad. Tudom hogy nagyon sokat kellesz azért dolgoznom hogy akár csak egy kicsit is jó lehessek és tudom hogy sok pénz és elhivatottság kell hozzá, a kérdésem mégis adott. Hol kezdjem milyen eszközöket/programokat vásároljak meg hogy egy profi DJ lehessek. Hol lehet és hol érdemes kúrzusokra jelentkezni. Tehát a kérdéseim.

Hol? Milyen eszközökkel/programokkal? Tanfolyamokkal kezdjem? Hogyan?

#magyar #klub #minimal #disco #DJ #minimal techno #technno #mininmal house
2016. szept. 3. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:

gyakorolni gyakorolni

azt veszel amire pénzed van.

20.000-től kb 2 misi a plafon pultban

2016. szept. 5. 14:30
 2/2 anonim válasza:

Sok gyakorlással

Vegyél egy olcsó kontrollert kezdésnek megfelel

Programok pedig megoszlóak a dj-k között is mixelésre Traktor, Virtual Dj

Ha pedig saját számot is szeretnél írni Ableton, Fl Studio,Cubase, Reason

Kúrzusokat google-n találsz bőven de a legjobb az autodidakta tanulás , de youtube-on is van rengeteg tutorial stb

2017. júl. 23. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!