Hogyan kezdjem el?
20eves vagyok ,kiskorom ota eneklek,jarok enektanarhoz is,viszont most arra jutottunk hogy nagyon szivesen kiprobalnam magam masban is,peldaul a lemezlovas szakmaban.Szerintetek hogyan kezdjem el?Tudnatok mondani olyat "sulit" ahol el lehet sajatitani a dolgokat?:)
Elore is koszi!:)
Ha tényleg tudsz énekelni, akkor nem érdemes dj-nek menned. Persze felőlem azt csinálsz, amit akarsz, (csak hogy elkerüljem az ellenséges válaszolók haragját) ez csak egy tanács volt :)
Amúgy hangszeren játszol?
12eves korom ota zongorazom :D
igen ,sokan mondjak hogy maradjak az eneklesnel,de valtani szeretnek...
Szerintem nagyon nem jó döntés, de hát te tudod...ha kicsit idősebb leszel, lehet, hogy majd te sem fogod valami figyelemre méltó munkának látni a dj-skedést :)
Na mindegy.
Egyébként szerintem kezdhetnéd a viszonylag egyszerűbb zeneszerkesztő, vagy "keverő" (vagy hogy nevezik) programokkal, nem tudom mennyi olyan van, ami ingyenes, és jó is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!