Van valaki, aki TØP fan?
Egy csomóan írjàk h ez a kedvenc bandàjuk, mert szeretik a Stressed Out-ot. Az én környékemen is minden lànynak ez a favoritja, de meg nem tudtak nevezni tölük még egy szàmot. Nem tom, de nekem ez nagyon fura...
Nem neked írtam konkrétan kérdezö, és àltalànosítani se akarok, de valljuk be akadnak ilyenek.
Mint pl. h Nirvana-s póló, de egy szàmot se hallottak még tölük, vagy a Marilyn Manson idézetesek...
|-/ !😍
Kedvenc számom?
Az egész Vessel album. :D
(*-*)/ szio
imádom őkeet ,5-én megyek is bécsbe a koncertjükre *-*
írj nyugodtan ^^
Szia!
Én is nagyon szeretem őket. Én úgy találtam rájuk, hogy a barátnőm mondta, hogy milyen bénák. Én meg utána néztem, és rájöttem, hogy tök jó számaik vannak. Nekem a kedvenc számom tőlük a Ride. Már fél éve hallgatom, és nem tudom megunni! De attól még a többi számukat is imádom!;)
Szerintem Tøp fannak vagyis cliquenek az mondhatja magát aki tudja miért van piros csík Josh szeménél,mért ez a banda neve és régebbi számokat,albumokat is ismer pl.RAB,és hasonló.Én szeretem a Tøpot,de be kell valljam clique nem vagyok.
A kedvenc számom a Guns For Hands,a tartalma is megfogott,és a ruby.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!