Valaki halgat a korombeliek közül ilyeneket? (16/f)
zenék:
régi klaszikusok:
-pink floyd
-rolling stones
-led zeppelin
-uraia heep
-deep purple
-uraia heep
-aerosmith
-rainbow
-supertramp
mai magyar:
-ivan and the parazol
-after crying
-turbo (link: https://www.youtube.com/watch?v=rzxAliiUvCA)
-special providence (csak néhány számuk)
- pmobil (csak néhány szám)
-LGT (csak néhány szám)
-kéknyúl
-strin theory (csak néhány sz.)
mai külföldi (néhány példa):
-kenny wayne sheperd
-dream theater
-ana popovic
-liquid tension experiment
-g3 (joe satriani,carlos santana,steve vai)
-steve vai
-joe satriani
-carlos santana
most hirtelen enyi jutott eszembe (nem csak a korombeliek válasza érdekel de irjátok meg hány évesek vagytok. FELTÉVE HA NEM TITKOS.
válaszaitokat előre is köszönöm!
huh, Led Zeppelint apám után ismerem, így is csak pár számot hallottam de azért eléggé megtetszett (szóval hiába kérdezi tőlem valaki a tagok nevét, címeket mert alapvetően nem hallgatom)
Rolling Stones-t és Pink Floyd-ot az utóbbi időben terveztem el hallgatni amit nem sokára meg is valósítok
Pár számot hallgatok a Nirvana-tól, Guns N' Roses-től, Tankcsapdától
Modernebbek közül nálam van a Black Veil Brides, Asking Alexandria, 5 Seconds of Summer, Marilyn Manson, Melanie Martinez, Green Day, Panic! at the Disco és hasonlók (mondhatja valaki, hogy sablon vagyok nekem ez tetszik és kész)
14/L
AC/DC és Airbourne hatalmas kedvenc. Az általad felsoroltak közül szeretem a Pink Floyd-ot, a Deep Purple-t és a kenny wayne sheperd-et. Ezeken kivül még Ramones, Sex Pistols, Guns n' Roses, Def Leppard, Mötley Crüe, Metallica, ZZ Top, maiak közül Foo Fighters, Green Day, Skillet, Shinedown, Steel Panther,
Five Finger Death Punch, Black Stone Cherry. ezeken kivül is van még pár, de nem akartam felsorolni mindet :)
17/F
Abszolút örök kedvencem: Led Zeppelin, Van Halen
60s,70s,80s-ok közül rengeteg van pl: R.Stones,Jimmy Hendrix, Buffalo Springfield, Led Zep, Aerosmith, Kiss, Boston, Foreigner, Grand Funk Railroad, Alice Cooper, The Who, Lynyrd Skynyrd, MeatLoaf, Def Leppard, Mötley Crüe, Van Halen, Bon Jovi, Poison, Scorpions
mai: Kaleo, Crazy Lixx, Jack White
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!