Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tanar nelkul megtanulni...

Tanar nelkul megtanulni gitarozni?

Figyelt kérdés
Abszolut nem ertek a gitarozashoz de meg szeretnek tanulni es az a kerdesem hogy szerintetek anelkul is meg lehet tanulni gitarozni hogy tanarhoz jarok? Pl interneten keresztul
2016. szept. 1. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy én úgy érzem, hogy igazán fejlődni tanárnál lehet, legalább amiatt, hogy irányítson, persze van az a pont, amikor már nem kell és magad tudod mit hogyan kell, de az elején szerintem elég nehézkes netről, persze semmi sem lehetetlen
2016. szept. 1. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Éppenséggel lehetne, a nagy többségnek ettől még mégsem sikerül, alapvető problémák miatt.

Egy jó tanár pokoli sokat segít.

2016. szept. 2. 09:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, meg lehet.

Ahogyan már számtalan kérdésben és itt is sokan leírtuk, főleg az elején hatalmas segítség lehet egy jó tanár, vagy legalább egy jobban gitározó ismerős segítsége. Sokkal gyorsabban lehet fejlődni így, meg sok hibát még azelőtt észrevesznek, mielőtt, rosszul szokná meg az ember, és így nem később kell ezen változtatni, amikor már berögzült a dolog.

Ennek ellenére nagyon sokan tanulnak netről, könyvből, stb, és közülük is bőven kerülnek ki jó gitárosok.

Összefoglalva: hatalmas segítség a tanár, de nem elengedhetetlenül szükséges.

2016. szept. 2. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
a legnagyobb baj, az otthon tanulással, hogyha valamit rosszul tanulsz meg, az rögzül és arra épiteni nehéz, ezt magadon nem nagyon tudod diagnosztizálni vagy akkor amikor már rég haladhatnál, de majd ez hátráltat, egy alap szintet tanárnál érdemes, hogy aztán önállóan fejlődhess majd gond nélkül
2016. szept. 2. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:

én pont fordítva gondolom, szerintem az alapokat könnyű megtanulni az internetről, számtalan nagyon jó oktatóvideó létezik, amiben minden alapot megtanulhasz, még azt is mondanám hogy többet is, mert a gitártanárod 1 ember, a neten viszont van akármennyi, így nagyobb belátásod lehet az egészbe.

Szerintem akkor van nagy szükség a tanárra, amikor elakadsz és nem tudsz tovább fejlődni, mert nem tudod mit kellene tanulnod... pk. Kirk Hammmett már nagyban tolta a szólókat amikor megkérte Joe Satriani-t hogy tanítsa.

Az viszont igaz hogy ha rosszul tanulsz meg valamit, az később lelassíthat, szóval szerintem a legjobb opció az ha tanárhoz is jársz és az internetről is tanulsz. Mégjobb ha találsz egy ismerőst (vagy rászedsz valakit) aki szintén most kezd zenélni, így játszhattok együtt is, ami hihetetlenül sokat segít.

2016. szept. 4. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!