Szerintetek melyek azok a rock/metál bandák, akik élőben csapnivalóak?
Figyelt kérdés
tehát az énekes hamis, nem tudja kiénekelni a hangokat, stb.2016. szept. 1. 09:51
1/10 anonim válasza:
Főleg a régóta futó zenekarok. Pl aerosmith, Steven Tyler-nek olyan lett a hangja hogy borzalmas.
2/10 sándorjános válasza:
Nem voltam Metallica koncerten még, de azt rebesgetik, hogy Lars Ulrich kézmunkája már nem a régi, illetve James Hetfiend hangja megváltozott. A többi taggal nem tudom mi van, amolyan változó kori mélypont lehet ez az időszak. Rossz az ilyesmi hireket hallani, amikor egy élő legenda a zenekar :((
3/10 anonim válasza:
Gratulálok a 2-es válaszolónak!
Valószínűleg csak hülye divat tuc-tuc meg Justin Bieber/1D zenét hallgató 14 éves.
4/10 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy hamisak, de pl a Kiss sosem volt túl színvonalas a koncerteken. Ennek ellenére szeretem a zenéjüket, a koncerteket meg inkább Stanley táncmozdulatai miatt nézem. :'D
Több csapnivaló koncertezőről nem igazán tudok...
5/10 anonim válasza:
Pedig a KISS koncert az egy olyan dolog, amin egyszer minden embernek részt kellene vennie.
6/10 anonim válasza:
nem tudom mennyire tartozik idede ömm... Asking Alexandria : nem volt Denis rossz a koncerten ,de van még mit fejlődnie (Danny-hez képest) mert pl volt egy csomó szám amit jól adott elő de a "Here I am"-nél látszott hogy kifulladt. (de amúgy jók voltak).
7/10 anonim válasza:
+ Sleeping Whit Sirens -nek is voltak erősebb/gyengébb koncertjei (Kellin nem minden hangot tudott kiénekelni) az év elején Berlinben pl jó koncertet adtak, szóval szerintem erre se mondhatjuk hogy "csapni való"
8/10 anonim válasza:
annyit még hozzá fűznék hogy kb minden zenekarnak van legalább 1 olyan kocertje ami borzasztó. meg persze az is számít hogy milyen a mikrofon,hangosítás ...stb.
9/10 anonim válasza:
#5, igaz, de ez nem zárja ki azt, hogy lehetne jobb is a hangzás, ha törődnének vele. :D
10/10 anonim válasza:
Jó, hát zenészileg ma már tényleg nincsenek a csúcson, de azt már többször bizonyították (főleg régen, pl. Destroyer, Music from The Elder) hogy nem csak a maszkokból élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!