Kpop-fanok? Hogy álltok az NCT-vel? Pontosan hány tagja van/lesz?
Mit gondoltok az NCT U-ról 127-ről és Dream-ről? (Meg úgy az egész NCT ötletről?)
Most pontosan hogy fogják ezt megoldani? Valahol azt olvastam 40 tag van de máshol meg azt írták hogy folyamatosan csatlakoznak majd tagok és a tagok majd cserélődnek. Ezt meg hogy értik?? Hogy hogy cserélődnek??
Van itt még NCT-fan rajtam kívül? Mit gondoltok Taeyong-ról (a múltbéli akcióiról?)
Kedvenc tagotok? :)
Johnny mikor fog debutálni?? :((
A taeyongos eleg durva de biztos vagyok benne hogy mar szazmillioszor megbanta a dolgot.
Maga az NCT. Johnny a biasom, bar meg rendesen nem debutalt de kivarom. Szeretem meg Tent, Doyoungot, de a tobbieket is. Talan Haechan az aki kevesbe szimpi. Ja es valaki mondja mar meg hogy mi az istennek kellett megmuttetni Yuta allat? Csak a gyonyoruszep allcsontja miatt tudtam megkulonboztetni ot Hansoltol, erre megmutik, hat kosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!